Anniskelupassi

Sisältö

  • Alkoholilainsäädäntö
  • Muut alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset ja ohjeet

Kenelle

  • Anniskelupassitestiin valmistautuvat henkilöt
  • Henkilöt, jotka haluavat päivittää alkoholilainsäädännön osaamistaan
  • Anniskelupaikkojen vastaavana hoitajana tai sijaisena työskentelevät henkilöt, joilla on työkokemusta

Alkoholilain tunteminen osoitetaan ravintola-alan koulutusta tarjoavan oppilaitoksen antamalla todistuksella eli anniskelupassilla. Todistus myönnetään henkilölle, joka on suorittanut hyväksyttävästi alkoholilain ja sen valvonnan toimintatapojen tuntemista arvioivan kokeen.

Toteutus

Anniskelupassitesti 1 h.

Lisätietoja ja hakeutuminen

Lisätietoja voit pyytää Paula Helakorvelta, yhteystiedot tällä sivulla tai katsoa lisätietoja Wilman koulutuskalenterista. Pyydä tarjous yritykselle tai ryhmälle tai hae Wilman koulutuskalenterissa.


Hygieniapassi

Sisältö

  • Hygieniapassin suorttamista varten tarvittavat tiedot ja taidot
  • Ruoan turvallista käsittelyä varten hallittavat elintarvikehygienian perusasiat
  • Hygieniaosaamisen vahvistaminen
  • Osaamisen päivittäminen lainsäädännön edellyttämällä tasolla

Kenelle

Elintarvikealalla työskentelevät, jotka haluavat päivittää hygieniaosaamistaan ja valmistautua hygieniapassitestiin.

Hygieniaosaaminen osoitetaan suorittamalla Ruokaviraston ylläpitämä hygieniapassitesti, jonka hyväksytysti suorittaneille Ruokavirasto myöntää hygieniapassin. Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.

Toteutus

Hygieniaosaamistesti 1 h.

Lisätietoja ja hakeutuminen

Lisätietoja voit pyytää Paula Helakorvelta, yhteystiedot tällä sivulla tai katsoa lisätietoja Wilman koulutuskalenterista. Pyydä tarjous yritykselle tai ryhmälle tai hae Wilman koulutuskalenterissa.

Päivitetty 11.5.2021