Järjestyksenvalvojan peruskurssi 40 h

Järjestyksenvalvojan peruskurssi on tarkoitettu järjestyksenvalvontatehtäviin hakeutuville henkilöille sekä erilaisten yhteisöjen ja yhdistyksen jäsenille, jotka järjestävät yleisötilaisuuksia tai vastaavat niiden järjestelyistä. Kurssi sopii myös erinomaisesti vartioimisliikkeissä vartijana työskenteleville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan.   

Kurssin suorituksen jälkeen voit hakea hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi poliisilta. Hyväksynnän saatuasi voit toimia järjestyksenvalvojana. 

Hinta

240 €

Teleskooppipatukkakoulutus 5 h

Koulutus on tarkoitettu ainoastaan turvallisuusalan ammattilaisille. Teleskooppipatukkakoulutukseen osallistuminen edellyttää vartija- tai järjestyksenvalvojakorttia ja fyysisen voimankäytön perusteet -koulutuksen aiempaa suorittamista. 

Hinta

125 €

Kaasusumutinkoulutus 5 h

Kaasusumutinkoulutuksen tavoitteena on, että sen suorittanut hallitsee kantamiensa voimankäyttövälineiden käytön ja omaa sellaiset ihmisten käsittelytaidot, että pystyy toimimaan uhkatilanteissa ja niiden torjunnassa kokonaisarviointiin perustuen puolustettavalla tavalla ja hyväksyttävästi. Vartija tai järjestyksenvalvoja saa kantaa kaasusumutinta ainoastaan, jos hän on saanut sisäasiainministeriön vahvistamat vaatimukset täyttävän erityisen kaasusumuttimen voimankäyttökoulutuksen. 

Hinta

125 €

Järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön lisäkoulutus 16 h

Tarvitsee pohjalle fyysisen voimankäytön perusteet-, teleskooppipatukka- ja kaasusumutinkoulutuksen.

Hinta

175 € (sis. alv)

Koulutuspaikka

KSAO Turvallisuusala, Utinkatu 47, 45200 Kouvola

Päivitetty 1.12.2020