Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta. Koulutus vahvistaa ja päivittää hygieniaosaamisesi lainsäädännön edellyttämälle tasolle.

Lisätietoja Ruokaviraston sivuilta.

Koulutusaika ja -paikka

Hygieniatestiin valmentava koulutus 4 oppituntia (á 45 min) klo 16.30-20.30, KSAO, Salpausselänkatu 57, Kouvola.

Voit osallistua myös pelkkään testiin.

Katso haussa olevat koulutukset tai pyydä tarjous yritykselle.

Hinta

  • koulutus (4 oppituntia à 45 min) 40 €
  • hygieniaosaamistesti 40 €
  • KSAOn opiskelijat: koulutus maksuton, hygieniaosaamistesti 15 €
  • Kouvolan lukiolaiset: koulutus 20 €, hygieniaosaamistesti 15 €

Koulutus ja testi maksetaan käteisellä tai KSAOn toimistoon Utinkatu 44:ssä. Ota kuitti mukaan!

Lisätietoja

Ota mukaan testiin kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä sininen kuulakärkikynä.

Hygieniapassikoulutus yrityksille ja ryhmille

Koulutukseen voivat osallistua hygieniapassitestiin valmistautuvat henkilöt sekä henkilöt, jotka haluavat päivittää elintarvikehygieenistä osaamistaan.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena asiakkaan kanssa sovittavassa paikassa. Testi on koulutuksen lopussa.

Päivitetty 10.7.2020