Työnantajien on nyt entistä helpompi tavoittaa Kouvolan seudun opiskelijat. Sekä Kouvolan seudun ammattiopisto että Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ovat ottaneet käyttöön Tiitus-järjestelmän, joka yhdistää opiskelijat ja työnantajat kätevästi.

Opiskelija voi tehdä itsestään työnhakijaprofiilin helposti Tiituksen mobiilisovelluksella. Työnantaja voi puolestaan ilmoittaa avoimista tehtävistä kätevästi verkossa. Sovellus yhdistää sopivat työnhakijat ja työpaikat toisiinsa osaamisen ja kiinnostuksen perusteella. Palvelun käyttö on maksutonta sekä työnantajille että opiskelijoille.

Tutustu: KSAO Rekry

Työnhakupalvelu opiskelijalle

Tiitus on työnhakusovellus, joka helpottaa ja nopeuttaa työpaikan löytämistä. Ei monia eri lomakkeita, vaan voit hakea kaikkia avoimia työpaikkoja kätevästi yhdellä ja samalla profiililla.

Sovellus ehdottaa juuri sinulle sopivia avoimia työtehtäviä. Voit löytää niin työssäoppimispaikan, kesätyöpaikan, osa-aikaista työtä sekä oppisopimus- ja koulutussopimuspaikan itsellesi. Työpaikan hakeminen on vain muutaman painalluksen takana. Kun olet hakenut työpaikkaa, voit seurata puhelimesta työhakemuksen etenemistä. Voit myös chattailla työnantajien kanssa ja aloittaa keskustelun jo ennen ensimmäistä työhaastattelua.

Myös työnantaja voi löytää sinut ja ottaa yhteyttä – tee profiilistasi juuri sinun näköisesi!

Lisätietoa Tiituksesta voit kysyä esim. uravalmentajilta tai omalta opettajaltasi.

Rekisteröidy Tiitukseen ja tee oma työnhakuprofiili.

Rekrypalvelu työnantajalle

Haluatko tarjota mahdollisuuden tulevaisuuden työntekijälle? Etsitkö työntekijöitä, keikkalaisia, oppisopimusopiskelijoita, opiskelijoita projekteihin tai oppimaan työpaikalle?

Oppilaitosyhteistyön avulla voit turvata yrityksesi osaavan työvoiman saamisen. Opiskelijayhteistyö nostaa yrityksesi imagoa ja toimii hyvänä keinona työnantajamielikuvan kehittämiseen. Rekrytoi parhaat osaajat suoraan koulun penkiltä!

Rekisteröidy Tiitukseen, luo yritysprofiili ja julkaise työpaikkailmoituksia opiskelijoiden nähtäville maksuttomasti!

Tavoita opiskelijat yhdellä ilmoituksella

Tiituksen avulla voit tavoittaa usean eri oppilaitoksen opiskelijat yhdellä ilmoituksella. Tiituksessa pystyt hoitamaan koko rekrytointiprosessin kätevästi ilman muita järjestelmiä. Voit tarkastella tulleita hakemuksia, chattailla sopivien kandidaattien kanssa ja ilmoittaa valinnoista kaikille hakijoille rekrytoinnin päätyttyä. Voit myös julkaista työpaikkailmoituksen ulkoisella linkillä, jolloin haku ohjautuu haluamallesi sivustolle. Kohdenna ilmoitus KSAOn opiskelijoille tai tavoita usean eri oppilaitoksen opiskelijat yhdellä ilmoituksella.

Päivitetty 9.4.2021