Työelämälle

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tukeeko henkilöstön osaaminen liiketoiminnan tavoitteita? Vaativatko muutokset uudenlaista osaamista tai onko tarvetta rekrytoida henkilöstöä?

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille osaamisen kehittämispalveluita. Selvitämme yhteistyössä tarpeet ja muotoilemme teille sopivan palvelukokonaisuuden. Koko KSAOn monipuolinen osaaminen on käytössänne. Tarjolla on tutkintokoulutuksia ja täydennyskoulutusta sekä erilaisia työssä tarvittavia pätevyyksiä ja sertifikaatteja.

Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla. Halutessasi voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kailio Outi

Opettaja
Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola
0206158828
0400836335
Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO
KSAO Utinkatu 44 toimipiste

Rintala Susanna

Opettaja, viestintä- ja markkinointikoordinaattori
Utinkatu 44-48, 45200 Kouvola
0206156290
0404884290
Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO
KSAO Utinkatu 44 toimipiste

Kortti- ja pätevyyskoulutukset

Suorita meillä esimerkiksi ensiapukurssi, hygienia- ja anniskelupassi! Koulutuksiin haetaan koulutuskalenterissa.

Selaa kortti- ja pätevyyskoulutuksia

Oppilaitosyhteistyö Kymenlaaksossa

Oppilaitosyhteistyö Kymenlaaksossa -oppaasta löydät kiteytetysti opiskelijayhteistyön vaihtoehdot, oppilaitosten asiantuntija-, tutkimus- ja tuotekehityspalvelut ja mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Oppaan kysymykset ohjaavat pohtimaan jokaista aihealuetta ja yrityksesi oppilaitosyhteistyötä.

Oppilaitosyhteistyö Kymenlaaksossa (PDF)

Täydennyskoulutukset

Tarjoamme Kouvolan seudun ammattiopistossa, KSAOssa, laajan ammatillisen koulutuksen lisäksi monipuolisia asiantuntija- ja täydennyskoulutuspalveluja. Osaava henkilökuntamme odottaa innolla mahdollisuutta päästä kouluttamaan kiinnostuneita ja eri alojen oman osaamisensa kehittäjiä.

Täydennyskoulutukset

Oppisopimus

Oppisopimuksessa pääosa osaamisesta hankitaan työpaikalla käytännön työtehtäviä tehden. Osaamista täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä.

Lue lisää oppisopimuksesta

Työpaikkaohjaajakoulutus

Perehdytämme työelämän edustajia opiskelijan ohjaukseen ja näyttöjen arviointiin työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa (työelämässä oppiminen).

Työpaikkaohjaajakoulutus