KSAOlla on hius- ja kauneudenhoitoalan opetus- ja asiakaspalvelupiste PikkuSalonki, jossa tarjotaan parturi- ja kampaamopalveluja sekä kauneudenhoitoalan palveluja niin naisille kuin miehillekin. PikkuSalonki sijaitsee Utinkatu 44:ssa, sisäänkäynti ovi P. 

Hius- ja kauneudenhoitoalan oppimis- ja asiakaspalvelupiste PikkuSalongin logo

Hiusala

Hiusalan opetuspisteessä, PikkuSalongissa, tarjoamme asiakkaille opiskelijatyönä erilaisia palvelukokonaisuuksia hiusten leikkauksista, värjäyksistä ja rakennekäsittelyistä. Parturiasiakkaiden palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset partapalvelut, kuten parranajot ja parran muotoilut. Mahdollisuuksien mukaan teemme myös erilaisia juhla-ja teemakampauksia.  

Tilauksesta palvelemme myös ryhmiä ja järjestämme erilaisia asiakastilaisuuksia. Kysy lisää niin räätälöimme ryhmällesi sopivan tilaisuuden!
Avaa tästä hiusalan hinnasto.

Kauneudenhoitoala

Kauneudenhoidon opetuspisteessä, PikkuSalongissa, tarjoamme asiakkaille opiskelijatyönä erilaisia palvelukokonaisuuksia kuten jalka- ja käsihoitoja, kasvojen perushoidoista laite- ja erikoishoitoihin, vartalohoitoja, ehostuksia arkeen ja juhlaan sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Lisäksi palveluihimme kuuluu erilaiset kylpy- ja erikoishierontahoidot pienessä mutta tehokkaassa spa- osastossa.  

Tilauksesta palvelemme myös ryhmiä ja järjestämme erilaisia asiakastilaisuuksia. Kysy lisää niin räätälöimme ryhmällesi sopivan tilaisuuden!
Avaa tästä kauneudenhoitoalan hinnasto.


Opetuspisteiden aukiolot vaihtelevat opetusjaksojen mukaan: Ajanvaraus varmimmin sähköisen ajanvarauksen kautta tai aukioloaikoina – opiskelun vuoksi, emme aina voi ottaa puheluja muina aikoina. Tullessasi asiakkaaksi muistathan varata riittävästi aikaa! 

Ajanvarauksen voi peruuttaa ajanvaraus-järjestelmästä valitsemalla ”Oma varaushistoria”.Jos olet luonut tunnuksen, kirjaudu niillä sisään tai valitse ”Ei ole tiliä”. Ajanvarauksen voi peruuttaa myös soittamalla.

Tervetuloa palveltavaksi monipuoliseen salonkiimme! 

Päivitetty 10.11.2021