Ohjeita blogin kirjoittamisesta

Kun valintasi kv-jaksolle vahvistuu, otat heti yhteyttä työssäoppimisen ohjaajasi. Ennen kuin lähdet ulkomaille on tärkeää, että tiedät tarkkaan ulkomaan jakson tavoitteet. Muista myös sopia ulkomaan jakson aikana mahdollisesti toteutettavista ammattiosaamisen näytöistä ohjaajan kanssa.

Blogin perustaminen

Luo blogi johonkin haluamaasi blogialustaan. Käytä toista blogialustoista WordPress (www.wordpress.com) tai Blogger (www.blogger.com). Ilmoita blogisi osoite kv-vastaavallesi ja ohjaajallesi. Blogimerkintöjäsi käytetään myös arvioinnin apuna, joten ole huolellinen blogisi ylläpidossa.   Kansainvälisyysvastaavasi on ennen matkaasi varmistanut, että osaat käyttää blogia oikein. Liitä mukaan valokuvia ja videoita blogiin. Halutessasi voit kirjoittaa ainakin osan blogista englanniksi.

Muista aina varmistaa, että sinulla on lupa julkaista työpaikkaan liittyviä tietoja, henkilöiden nimi ja valokuvia blogissa.

Terveiset ja yksityisluonteiset viestit omille lähiomaisille lähetetään henkilökohtaisten tekstiviestien ja sähköpostiviestin kautta, myös lyhyt puhelu silloin tällöin ajaa saman asian.

Päivitetty 20.10.2019