Koulutus

Koulutuskalenterista löytyy ajankohtainen,
avoin koulutustarjontamme,
josta voit myös hakea koulutuksiin.

Alkaviin koulutuksiin saattaa olla peruutuspaikkoja,
joita voi tiedustella suoraan kouluttajilta.

Järjestämme myös koulutuksia
asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.
Kysy lisää!

Huom! Monilla aloilla on opiskeluun ja työskentelyyn
vaikuttavia terveydellisiä suosituksia.
Tarkista suositukset Opintopolusta.

Lisätietoja:

sähköposti: etunimi.sukunimi@ksao.fi

Elintarvikealan perustutkinto, osatutkinto, TYÖVOIMAKOULUTUS

Elintarvike-, leipomo-, meijeri- tai lihateknologian osaamisalat

Koulutus alkaa 7.10.2019.

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu elintarvikealan tehtävistä kiinnostuneille henkilöille. Elintarvikealan perustutkinnossa voit valita oman kiinnostuksesi mukaan tutkinnon osia eri osaamisaloilta. Osaamisvalinnat teet heti opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä.

Opiskellessasi elintarvikealan perustutkintoa opit erilaisten raaka - aineiden käsittelyä ja jalostusta sekä ruokavalmisteiden valmistusta. Perehdyt pakkaamiseen, varastointi- ja lähettämötoimintoihin, erityistuotevalikoimiin, alan ympäristöosaamiseen sekä asiakaspalveluun.

Elintarvikealan ammattilaisena työskentelet monipuolisella ja kehittyvällä alalla, jossa tarvitaan laajaa ammattitaitoa. Elintarvikealan työssä olet mukana jatkuvasti uudistuvien tuotteiden valmistuksessa ja valmistustekniikoiden kehittämisessä.Elintarvikeala tarjoaa sinulle monenlaisia mahdollisuuksia työllistyä.

Tutkinnon perusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/1563502/ops/rakenne

Tutkinnon sisältö
Koulutuksen sisältö ja kesto määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) perusteella. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Työvoimakoulutuksena voit suorittaa osatutkinnon ja  opiskella mm. seuraavia tutkinnon osia:

  • elintarviketuotannossa toimiminen 30 osp
  • elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito 30 osp
  • elintarvikkeiden valmistus 45 osp
  • elintarvikkeiden myymälätoiminnot 15 osp
  • pakkaustoiminnot 15 osp
  • yrittäjyys elintarvikealalla 15 osp

Osaamista voit täydentää omaehtoisesti koko tutkintoon. Koko tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Opiskelija maksaa itse viranomaismaksut niiden pätevyyskorttien osalta, joihin viranomaismaksu sisältyy.

Haku
te-palvelut.fi/koulutushaku
Hakuaika päättyy 13.9.2019.

Lisätietoja
Marja Ahonen, puh. 020 615 8119, marja.ahonen@ksao.fi              

 


Takaisin