Koulutus

Koulutuskalenterista löytyy ajankohtainen,
avoin koulutustarjontamme,
josta voit myös hakea koulutuksiin.

Alkaviin koulutuksiin saattaa olla peruutuspaikkoja,
joita voi tiedustella suoraan kouluttajilta.

Järjestämme myös koulutuksia
asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.
Kysy lisää!

Huom! Monilla aloilla on opiskeluun ja työskentelyyn
vaikuttavia terveydellisiä suosituksia.
Tarkista suositukset Opintopolusta.

Lisätietoja:

sähköposti: etunimi.sukunimi@ksao.fi

KOKKI / TARJOILIJA ravintola- ja catering-alan perustutkinto, maahanmuuttajille suunnattu S2-painotteinen koulutus

Koulutus on suunnattu maahanmuuttajataustaisille opiskelijoille, joiden suomen kielen taitotaso on B1.2. 

Toteutus
Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna joka koostuu lähi- ja etäopiskelua sekä työssäoppimisesta.
Lähiopiskelupäivinä opiskeluaika vaihtelee klo 8-20 välillä.

Koulutus on omaehtoista koulutusta ja se on opiskelijalle maksutonta. Opiskelijat kustantavat itse muut
maksut, esim. opintoihin tarvittavan kirjallisuuden, mahdolliset pätevyyskorttikorttimaksut, työvälineet, -vaatteet
ja -kengät (max. 500 €). Lähiopiskelupäivinä opiskelijoille on tarjolla maksuton lounas.

Ruokapalvelun osaamisala, kokki
Ruokapalvelun osaamisalan suorittanut kokki työskentelee ravintoloissa, catering-alalla, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluissa, lasti- ja matkustajalaivoissa sekä suurkeittiöissä.

Asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija
Asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, pubeissa, yökerhoissa, liikenneasemilla, kahviloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalouden toimipaikoissa.

Haku
Opiskelijat valitaan haastattelujen ja kielitestin perusteella.
Ryhmäkoko vähintään 12 opiskelijaa.

Lisätietoja
Marja Ahonen, 020 615 8119, marja.ahonen@ksao.fi 

Hae koulutukseen tästä !

 

 

 


Takaisin