AMMATILLINEN PERUSKOULUTUS ALOITTAIN
LUONNONTIETEET
Perustutkinnot
- Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto

Luonnonvara- ja ympäristöalalla toimitaan biotalouden ja luonnonläheisten elinkeinojen parissa. Kouvolan seudun ammattiopiston Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnossa voit opiskella luonto-ohjaajaksi, luonnonvaratuottajaksi, ympäristönhoitajaksi tai ympäristöneuvojaksi .

Opiskelu on yksilöllistä, joustavaa ja monipuolista. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ja osaamisestasi riippuen voit opiskella jopa kokonaan työn ohessa. Opinnot kestävät 2-3 vuotta.

Annamme myös valmentavaa opetusta sekä tukea jatko-opintoihin. Voit halutessasi suorittaa meillä vain yhden tutkinnon osan ja erityisopettajan tuki on helposti saatavilla.

Työssäoppimispaikkoja alueellamme riittää ja ympäristö- ja luontopuolen opiskelijoillamme on aidosti tekemisen meininki, sillä luonnossa on voimaa!

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnossa opintokokonaisuuksiin kuuluu osaamisalasta riippuen esimerkiksi ympäristöekologiaa ja lajintuntemusta, ympäristönhoitotöitä, jätehuoltoa, biotalouden opintoja, luonto-ohjelmapalveluiden järjestämistä, alan koneiden ja työvälineiden käyttämistä, luonnontuotteiden tuottamista ja Green Care-toimintamallin omaksumista.

Tutkinto valmistaa alan perustason tehtäviin. Tutkinto antaa myös yleisen jatko-opintokelpoisuuden.
 

Huom! Aiemmin Luonnontieteiden alan alla ollut Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (peliala) löyyy jatkossa uuden Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT) ala- nimikkeen alta.

 

 

Tutkinnot

>Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, YMPÄRISTÖNHOITAJA, LUONTO-OHJAAJA TAI LUONNONVARATUOTTAJA
Takaisin