Kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Ammatissa menestyäksesi tarvitset luovuutta, kädentaitoja ja oma-aloitteisuutta. Myös yritteliäs luonne, yhteistyökyky ja kiinnostus visuaaliseen kulttuuriin ovat tärkeitä ominaisuuksia kuvallisen alan ammatissa.

Artesaani, sisustusala

Sisustusalalla työskentelevältä edellytetään kädentaitoja, muoto- ja tyylitajua, hahmottamiskykyä sekä värisilmää. Alan ammattitehtävissä sisustajalla on oltava oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja yrittämisen halua.

Artesaani, tuotteen valmistus

Koru- ja pienesinevalmistajana työskentelevältä edellytetään kädentaitoja, muoto- ja tyylitajua, hahmottamiskykyä sekä värisilmää. Alan ammattitehtävissä on oltava oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja yrittämisen halua.

Artesaani, käsityön ohjaustoiminta

Käsityön ohjaustoiminnan alalla työskentelevältä edellytetään kädentaitoja, muoto- ja tyylitajua, hahmottamiskykyä sekä värisilmää. Alan ammattitehtävissä käsityön ohjaajalla on oltava oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja yrittämisen halua. Lisäksi kiinnostusta toimia erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa.

Opiskele kuvataiteita monipuolisesti

Syksyllä 2019 käynnistetyn yhteistyön myötä Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa voi opiskella osatutkintotavoitteisesti. Nyt opinnot oikeuttavat myös opintososiaalisiin etuihin ja opiskelu on opiskelijalle maksutonta.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon / kuvallisen ilmaisun osaamisalan tutkinnon osia yhteensä 45 osaamispistettä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Repin-instituutin kanssa Kotkassa.

Lue lisää uutisesta: KSAOn ja Repin-instituutin koulutusyhteistyö

Päivitetty 16.4.2021