Kenelle

Työskenteletkö tai haluatko työskennellä muodin parissa liike-elämässä ja haluat kehittää omaa ammatillista osaamistasi? Haluatko pätevöityä stailaajaksi? Tutkinnon suoritettuasi olet stailaamisen asiantuntija, stailaaja (AT). Osaat stailata asiakkaita, tiloja tai tapahtumia sekä toimia projekteissa tekstiili- ja muotialan liiketoiminnassa. 

Opiskeleminen KSAOssa

Opintojen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan aiemmin hankittu osaaminen. Opinnot koostuvat työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta sekä lähi- ja verkko-opinnoista.

Pakolliset tutkinnon osat 55 osp:

  • Tuotteistaminen ja markkinointiviestintä 15 osp
  • Stailaaminen ja visualisointi 45 osp                             

Valinnaiset tutkinnon osat 1/45-90 osp:

  • Projektityöskentely tekstiili- ja muotialalla 45 osp                             

Valinnaiset tutkinnon osat 2/ 0-45 osp:

  • Tutkinnon osa toisesta ammattitutkinnosta 45 osp (liiketoiminnan ammattitutkinto)                                                            
  1. Tilan ja esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus, 60 osp
  2. Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen, 60 osp

Koulutus on monimuotokoulutusta painottuen työelämässä oppimiseen. Ammattitaito ja osaaminen osoitetaan näytöillä omalla työpaikalla. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden edellyttämä ammattitaito, voit osoittaa osaamisen näytöillä.

Osallistumismaksu

Opiskelijamaksu on 300 €. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä. Lisäksi opiskelija kustantaa itse opiskelumateriaalit ja -välineet. Koulutukseen voi osallistua myös oppisopimuksella, jolloin koulutus on opiskelijalle maksuton.

Lisätietoja

Hakuaika on 1.5.-31.7.2020. Valintahaastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella. Opiskelijavalinta suoritetaan 5.8.2020, vaikka haastatteluja suoritetaan aiemmin. Valinnasta ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan ohjeiden mukaan.

Koulutus alkaa ma 17.8.2020. Opinnot kestävät noin 1,5 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Koulutuspaikka

KSAO, Utinkatu 85, Kouvola

Päivitetty 11.6.2021