Ohjelmistokehittäjä

Tutkinto on suunnattu ohjelmoinnista kiinnostuneille opiskelijoille, jotka suunnittelevat jatko-opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Koulutuksesta saa hyvää perustietoa ohjelmistokehityksestä sekä kokemusta erilaisista työskentely ympäristöistä. Tutustu tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä.


Elektroniikka-asentaja

Elektroniikka-asentajankoulutus on suunnattu tieto- ja tietoliikennetekniikasta, tietokoneista ja tietojärjestelmistä kiinnostuneille. Työskentelet vastuullisissa tehtävissä tietoliikenteen erilaisissa työtehtävissä ja yhteistyössä toisten työntekijöiden kanssa. Tutustu tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja.


Merkonomi

Tutkinto on tarkoitettu sinulle, joka haluat toimia asiakaspalvelun, myynnin, markkinointiviestinnän tai taloushallinnon työtehtävissä. Koulutus antaa hyvät perusteet liiketoiminnan työelämästä. Tutustu liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi.


Hyvinvointiteknologia-asentaja

Tutkinto on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyvistä tekniikoista. Koulutuksesta saa hyvää perustietoa turvalaite- ja hyvinvointijärjestelmien asennuksesta sekä niiden ylläpidosta. Hyvinvointiteknologia-asentaja osaa myös opastaa asiakasta hyvinvointiteknologian käytössä sekä varmistaa laitteiden turvallisen käytön. Tutustu tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, hyvinvointiteknologia-asentaja.


Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto vastaa kaupan ja palvelualan tarpeisiin. Tutkinto sopii sinulle, jos toimit kaupan, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, kansainvälisen kaupan tai rahoitusalan työtehtävissä. Tutkinto sopii hyvin myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaneille. Tutustu liiketoiminnan erikoisammattitutkintoon.


Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Koulutus sopii sinulle, joka työskentelet tiimivastaavana, työryhmän vetäjänä, osastovastaavana, palveluyksikön vetäjänä tai aloittelet esimiestehtävissä. Tule hankkimaan osaamista ja varmuutta omaan esimiestyöhösi sekä menetelmiä ja työkaluja työryhmäsi innostamiseen ja kehittämiseen. Tutustu lähiesimiestyön ammattitutkintoon.

Päivitetty 1.7.2021