Ohjelmistokehittäjä

Tutkinto on suunnattu ohjelmoinnista kiinnostuneille opiskelijoille, jotka suunnittelevat jatko-opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Koulutuksesta saa hyvää perustietoa ohjelmistokehityksestä sekä kokemusta erilaisista työskentely ympäristöistä.

Elektroniikka-asentaja

Elektroniikka-asentajankoulutus on suunnattu tieto- ja tietoliikennetekniikasta, tietokoneista ja tietojärjestelmistä kiinnostuneille. Työskentelet vastuullisissa tehtävissä tietoliikenteen erilaisissa työtehtävissä ja yhteistyössä toisten työntekijöiden kanssa.

Merkonomi

Tutkinto on tarkoitettu sinulle, joka haluat toimia asiakaspalvelun, myynnin, markkinointiviestinnän tai taloushallinnon työtehtävissä. Koulutus antaa hyvät perusteet liiketoiminnan työelämästä. 

Hyvinvointiteknologia-asentaja

Tutkinto on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyvistä tekniikoista. Koulutuksesta saa hyvää perustietoa turvalaite- ja hyvinvointijärjestelmien asennuksesta sekä niiden ylläpidosta. Hyvinvointiteknologia-asentaja osaa myös opastaa asiakasta hyvinvointiteknologian käytössä sekä varmistaa laitteiden turvallisen käytön.

Päivitetty 16.4.2021