Muotiassistentti

Muotiassistenttikoulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut muodista ja asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä. Ulkoiset imagotekijät ja esteettiset asiat ovat sinulle tärkeitä. Tutustu tekstiili- ja muotialan perustutkintoon.


Hiusala

Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään kauneuden ja uusimpien hiustrendien parissa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä yrittäjämäisen asenteen. Olet oma-aloitteinen, joustava ja tavoitteisiin sitoutuva. Sinulla pitää myös olla hyvä henkinen ja fyysinen terveydentila. Tutustu hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon / hiusala.


Kauneudenhoitoala

Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään kauneuden ja hvyinvoinnin parissa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä yrittäjämäisen asenteen. Olet oma-aloitteinen, joustava ja tavoitteisiin sitoutuva. Sinulla pitää myös olla hyvä henkinen ja fyysinen terveydentila. Tutustu hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon / kauneudenhoitoala.


Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on alan koulutusta tai työkokemusta tekstiili- ja muotialalta. Tutustu tekstiili- ja muotialan ammattitutkintoon.


Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on alan koulutusta tai työkokemusta tekstiili- ja muotialalta. Tutustu tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkintoon.

Päivitetty 28.9.2021