Ajoneuvoasentaja

Ammatissa menestyäksesi tarvitset pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta ja tarkkuutta, sekä kiinnostusta tekniikkaan, autoihin ja niiden toimintaan. Myös asiakaspalvelutaidot, täsmällisyys, yritteliäs luonne ja yhteistyökyky ovat tärkeitä ominaisuuksia ajoneuvoasentajan ammatissa. Tutustu autoalan perustutkintoon.


Lentokoneasentaja

Lentokoneasentajakoulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut tekniikasta ja haluat arvostetun ammatin. Haluat opiskella ja työskennellä monipuolisella ja kansainvälisellä tekniikanalalla. Tutustu lentokoneasennuksen perustutkintoon.


Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Ammatti edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, vastuullisuutta, huolellisuutta, täsmällisyyttä ja palvelualttiutta. Myös vaihteleviin työaikoihin on sopeuduttava, sillä kuljettajan työajat muuttuvat työtehtävien mukaan. Tutustu logistiikan perustutkintoon / yhdistelmäajoneuvonkuljettaja.


Varastonhoitaja

Varastonhoitajan työ on monipuolista ja vastuullista. Varastotyössä tarvitaan huolellisuutta, tarkkuutta ja hyvää asennetta sekä varaston järjestyksen, että asiakaspalvelun suhteen. Varastotyötä tehdään erilaisten koneiden avustuksella, mutta myös käsin ja työhön kuuluu tietoteknisten järjestelmien käyttöä. Varastotyö on usein vuorotyötä. Tutustu logistiikan perustutkintoon / varastonhoitaja.

Päivitetty 28.9.2021