Kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Ammatissa menestyäksesi tarvitset luovuutta, kädentaitoja ja oma-aloitteisuutta. Myös yritteliäs luonne, yhteistyökyky ja kiinnostus visuaaliseen kulttuuriin ovat tärkeitä ominaisuuksia kuvallisen alan ammatissa.

Tutkinto: Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Artesaani, sisustusala

Sisustusalalla työskentelevältä edellytetään kädentaitoja, muoto- ja tyylitajua, hahmottamiskykyä sekä värisilmää. Alan ammattitehtävissä sisustajalla on oltava oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja yrittämisen halua.

Tutkinto: Taideteollisuusalan perustutkinto

Artesaani, tuotteen valmistus

Koru- ja pienesinevalmistajana työskentelevältä edellytetään kädentaitoja, muoto- ja tyylitajua, hahmottamiskykyä sekä värisilmää. Alan ammattitehtävissä on oltava oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja yrittämisen halua.

Tutkinto: Taideteollisuusalan perustutkinto

Artesaani, käsityön ohjaustoiminta

Käsityön ohjaustoiminnan alalla työskentelevältä edellytetään kädentaitoja, muoto- ja tyylitajua, hahmottamiskykyä sekä värisilmää. Alan ammattitehtävissä käsityön ohjaajalla on oltava oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja yrittämisen halua. Lisäksi kiinnostusta toimia erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa.

Tutkinto: Taideteollisuusalan perustutkinto

Opiskele kuvataiteita monipuolisesti

Syksyllä 2019 käynnistetyn yhteistyön myötä Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa voi opiskella osatutkintotavoitteisesti. Nyt opinnot oikeuttavat myös opintososiaalisiin etuihin ja opiskelu on opiskelijalle maksutonta.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon / kuvallisen ilmaisun osaamisalan tutkinnon osia yhteensä 45 osaamispistettä. Koulutus alkaa 31.8.2020 ja se toteutetaan yhteistyössä Repin-instituutin kanssa Kotkassa. Hakeminen on 4.5.- 4.6.2020 osoitteessa www.ksao.fi/haussanyt. Hakuun sisältyy myös ennakkotehtävä, jonka perusteella hakijat kutsustaan viikolla 26 pidettävään haastatteluun ja valintakokeeseen. Lue tutkinnosta lisää tästä.

Päivitetty 20.4.2020