Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto

Kenelle

Elektroniikka-asentajankoulutus on tarkoitettu sinulle, jota kiinnostaa tieto- ja tietoliikennetekniikka, tietokoneet ja tietojärjestelmät. Haluat työskennellä vastuullisissa tehtävissä tietoliikenteen erilaisissa työtehtävissä ja yhteistyössä toisten työntekijöiden kanssa.

Työtehtävät

Tieto- ja tietoliikenteenalan työtehtävät vaativat paineensietokykyä. Työ saattaa olla päivystysluonteista. Elektroniikka-asentajana asennat ja kunnossapidät tietoliikennelaitteistoja ja järjestelmiä. Tehtäviin kuuluu myös vikojen etsintää laitteiston toimintakuntoon saamiseksi. Elektroniikka-asentajan työ on asiakaspalvelutyötä.

Opiskeleminen KSAOssa

Opiskelupaikka on KSAOn Utinkatu 44 toimipiste. Opintoihin kuuluu työpaikalla järjestettävää koulutusta, josta osan voi suorittaa myös ulkomailla. Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Voit jatkaa opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Opiskelumaksu

Ammatilliset perustutkinnot ovat opiskelijalle maksuttomia. Opiskeluaikana opiskelijoille kuuluu maksuton lounas. Opiskelijat kustantavat itse mahdolliset muut maksut, esim. opintoihin tarvittavan kirjallisuuden ja pätevyyskorttimaksut. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Päivitetty 19.2.2020