Tarjoamme Kouvolan seudun ammattiopistossa, KSAOssa, laajan ammatillisen koulutuksen lisäksi monipuolisia asiantuntija- ja täydennyskoulutuspalveluja. Koulutukset järjestetään ajanmukaisissa tiloissamme Utinkadun kampuksella Kouvolassa tai asiakkaan kanssa sovituissa tiloissa. Osaava henkilökuntamme odottaa innolla mahdollisuutta päästä kouluttamaan kiinnostuneita ja eri alojen oman osaamisensa kehittäjiä.

Täydennyskoulutusvalikoimastamme löytyy niin ammatillista lisäosaamista tarjoavia koulutuksia kuin työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseenkin liittyviä kokonaisuuksia. Osa koulutuksista nivoutuu suoraan laajempiin opintokokonaisuuksiin, joten niiden kautta voi tulla kokeilemaan, kiinnostaisiko kokonaisen uuden tutkinnon suorittaminen.

Täydennyskoulutuksien avulla niin yksittäinen työntekijä kuin koko työyhteisökin voi ylläpitää ja kehittää osaamistaan sekä edistää jaksamistaan ja hyvinvointiaan muuttuvissa tilanteissa. Koulutukset sopivat niin työelämässä oleville kuin erilaisissa elämän siirtymävaiheissa ponnahduslaudaksi tai innostajaksi uuteen. Jos valikoimastamme ei löydy juuri sinulle tai juuri teidän työyhteisönne tarvitsemaa koulutusta, suunnittelemme ja toteutamme sen mielellämme yhdessä kanssanne.

Taydennyskoulutukset esite (PDF)

Päivitetty 2.9.2021