Kakkuja eri tekniikoilla

Sisältö

Kurssilla saat uusia ideoita ja opit eri tekniikoita täyte- ja hyytelökakkujen suunnitteluun, valmistukseen ja koristeluun.

Kenelle

Kaikille kakkujen valmistuksesta kiinnostuneille

Toteutus

Lähiopetus 12 h (viikonloppukurssi pe-la), KSAO/Utinkatu 44-48

Hinta

120 €/hlö + raaka-aineet 25 €/hlö

Lisätietoja

Sonja Laurila, sonja.laurila@ksao.fi, 020 615 7466


Artesaanileivät

Sisältö

Kurssilla tutustut leivän eri muotoihin ja pintakäsittelyihin sekä opit artesaanitekniikat.

Kenelle

Kaikille leipien valmistuksesta kiinnostuneille. Sopii myöstyhy-ohjelmaksi.

Toteutus

Lähiopetus 10 h (viikonloppukurssi pe-la), KSAO/Utinkatu 44-48

Hinta

100 €/hlö + raaka-aineet 20 €/hlö

Lisätietoja

Sonja Laurila, sonja.laurila@ksao.fi, 020 615 7466


Kahvileivät

Sisältö

Kurssilla valmistat erilaisia pullataikinapohjaisia leivonnaisia.

Kenelle

Kaikille kahvileipien valmistuksesta kiinnostuneille. Sopii myöstyhy-ohjelmaksi.

Toteutus

Lähiopetus 6 h, KSAO/Utinkatu 44-48

Hinta

100 €/hlö + raaka-aineet 20 €/hlö

Lisätietoja

Sonja Laurila, sonja.laurila@ksao.fi, 020 615 7466


Retkiruokailu

Sisältö

Kurssilla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaan toiveiden mukaista ruokaa maastossa: • Retkikohteen mukaisten ruokien, välineiden, tarjoilun, pakkaamisen ja kuljettamisen suunnittelu • Ruoan valmistaminen keittimillä ja avotulella, turvallisuus • Omavalvonta ja jätehuolto maastossa

Kenelle

Kaikille maastoruokailusta kiinnostuneille. Sopii myöstyhy-ohjelmaksi.

Toteutus

Lähiopetus 16 h (2 x 8h), KSAO/Utinkatu 44-48

Hinta

100 €/hlö + raaka-aineet 20 €/hlö

Lisätietoja

Taru Tojkander,taru.tojkander@ksao.fi, 020 615 9309

Päivitetty 10.5.2021