Maahanmuuttajille suunnattu S2-tuettu koulutus

Kenelle

Kiinnostaako sinua tekniikan ala? Voi hakea opiskelemaan näihin perustutkintoihin: autoala, logistiikka, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, talotekniikka, rakennusala, kone- ja tuotantotekniikka, pintakäsittelyala, puuteollisuus, prosessiteollisuus, sähkö- ja automaatioala

Haastattelun yhteydessä keskustellaan sopivan tutkinnon valitsemisesta.

Opiskelija voi suorittaa osatutkinnon tai koko tutkinnon. Tutkinnot ovat suomenkielisiä ja koko tutkinnon suorittamista varten opiskelijan tulee saavuttaa riittävä kielitaito, joka voi vaihdella alakohtaisesti.

Opiskeleminen KSAOssa

Koulutus alkaa oppimisvalmiuksia tukevalla jaksolla. Sen aikana opiskelet ammattisuomea, matematiikkaa, tietotekniikkaa ja muita asioita, joita tarvitset ammattiopinnoissa.

Ammatilliset opinnot alkavat henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Ammatillisten opintojen alkamisen jälkeen opiskelijoilla on vielä mahdollisuus valita lisää suomen kielen opintoja.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelua sekä työssäoppimisesta.

Opiskelumaksu

Koulutus on omaehtoista, opiskelijalle maksutonta. Opiskelijat maksavat kuitenkin itse esimerkiksi työasun ja työkengät, opintoihin tarvittavat kirjat ja pätevyyskorttikoulutukset.

Lisätietoja

Koulutus alkaa 3.8.2020. Kaikki hakijat haastatellaan hakuajan päätyttyä. Kaikille hakijoille, joiden äidinkieli ei ole suomi, tehdään kielitesti. Opiskelijat valitaan haastattelun ja kielikokeen perusteella.

Päivitetty 1.12.2020