KSAOssa on etäopiskelu jatkuu 31.7.2020 saakka.

KSAOssa jatkuvat etätyöt näillä tiedoin 31.7.2020 saakka. Lähiopetusta käynnistetään erittäin perustelluista syistä 1.6.2020 alkaen etäopetuksen rinnalla niillä aloilla, joissa jatkavien opiskelijoiden opintojen eteneminen sitä ehdottomasti edellyttää. Tämä siksi, ettei opiskelijoiden valmistuminen viivästyisi ensi vuonna. Lähiopetuksen käynnistäminen edellyttää asiasta vastaavan päällikön ja rehtorin yhteistä keskustelua ja turvallisuussuunnitelman hyväksymistä. Lähiopetus toteutetaan mahdollisuuksien mukaan, jossa huomioidaan sekä opiskelijoiden, että opettajien turvallisuus.

Opintojen aloitus elokuussa

Edellyttäen, että opetus- tai terveysviranomaiset toteavat, ettei koronaviruksen takia ei tarvitse elokuussa noudattaa rajoitteita tai muita suosituksia opetus alkaa maanantaina 3.8, jolloin jatkavat opiskelijat aloittavat opiskelunsa klo 14. Päivä on myös opetus- ja ohjaushenkilöstön suunnittelupäivä. Uudet alkavat opiskelijat aloittavat opiskelunsa tiistaina 4.8. klo 10.

Asuntolatoiminta lakkautetaan

KSAOn opiskelijoille järjestetty asuntolatoiminta Utinkatu 44 toimipisteessä lakkautetaan 1.8.2020 alkaen.

Jos tarvitset asuntoa, Kouvolan kaupungilla on vuokra-asuntoja, lisätietoja: https://www.kouvolanasunnot.fi/opiskelijat/

KSAOn hakupalvelut

KSAOn hakutoimisto palvelee sähköpostin ja chatin välityksellä hakutoimisto(at)ksao.fi.

Päivitetty 10.7.2020