Ajankohtaista

Opiskelijoiden ja henkilöstön loppupalaute etätyöskentelystä ja -opiskelusta

KSAOssa toteutettiin etätyöskentelyn ja -opiskelun loppupalaute henkilöstölle (vastauspros. 67) ja opiskelijoille (vastauspros. 40). Suuri osa vastaajista olisi valmis lisäämään etätyöskentelyä ja -opiskelua jatkossakin. Tuloksia tullaan hyödyntämään mm. koulutuksen lähi-, etä- ja verkkototeutusten yhdistelmän, hybridimallin kehittämisessä.

VALMA-haku alkanut. Hakuaikaa 21.7. saakka!⠀

VALMAan eli ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen on nyt haku käynnissä. Hakuaikaa 21.7. saakka. Ensisijaisesti perusopetuksen päättäneille, vailla toisen asteen tutkintoa…

KSAOssa jatketaan enimmäkseen etäällä

Hallitus on linjannut neuvottelussaan koronapandemian rajoitustoimien vaiheittaisesta purkamisesta. Kouvolan lukiokoulutus ja ammatillinen koulutus jatkavat etäopetuksessa lukukauden loppuun saakka suosituksen mukaisesti.

Opiskele kuvataiteita monipuolisesti KSAOssa

Syksyllä 2019 käynnistetyn yhteistyön myötä Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa voi opiskella tutkintotavoitteisesti. Nyt opinnot oikeuttavat myös opintososiaalisiin etuihin ja opiskelu on opiskelijalle maksutonta.

Opiskelijapalaute etäopetuksesta ja -opiskelusta

KSAOn etäopetukseen ja -opiskeluun liittyneeseen opiskelijakyselyyn vastanneet ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä etäopetukseen ja -opiskeluun liittyvään ohjeistukseen, ohjaukseen ja etätehtävien määrään. Opiskelijoiden…