Uutispalsta RSS- syöte

Julkaistu ti 29 touko, 2018 13:22
Syksyllä 2016 hiusalan tutkintokoulutuksen aloittaneista 15:sta opiskelijasta on 13 työllistynyt valmistuttuaan välittömästi hiusalalle joko työntekijänä tai yrittäjänä. Opiskelijat ovat suorittaneet tutkinnot omaan henkilökohtaiseen tahtiinsa, viimeisimpien valmistuttua uuteen ammattiin nyt toukokuussa.

Julkaistu to 24 touko, 2018 09:53
Opetusravintola Pikkukokissa vietettiin varsin tunteikkaita sihteerin ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksen päättäjäisiä. Opiskelijat, henkilöstön kehittämispäällikkö Mervi Palmu, koulutustarkastaja Tommi Neuvonen ja vastuukouluttaja Susanna Rintala pitivät puheita ja muistelivat koulutuksen varsin haastaviakin hetkiä. Tutkinnon suorittajat olivat enimmäkseen terveydenhuollon sihteereitä. Ryhmässä oli myös muutama toimiston sihteeri.

Julkaistu to 11 tammi, 2018 13:41
Tänään torstaina suomalaisesta ruokakulttuurista ja ruokailutavoista luennoi KSAOn Utinkatu 44 auditoriossa Kaarina Suonperä. Suonperä on sinisine vaatteineen myös kävelevä ja elävä esimerkki siitä, mikä voima värillä ja hyvillä käytöstavoilla voi olla. Luento kuuluu koulutussajaan, jossa mm. perendytetään suomalaisia ja Suomeen muuttaneita toistensa ruokakuluttureihin ja tapoihin.

Julkaistu to 21 joulu, 2017 12:23
8.12.2017 juhlistettiin liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkintoon valmistuneita. Koulutus toteutettiin yhteistyössä Vierumäen urheliluopiston kanssa.

Julkaistu ke 20 joulu, 2017 11:54
Keskiviikkona vietettiin Utinkatu 44 juhlasalissa jopa historiallista valmistujaisjuhlaa, sillä ensimmäiset kosmetologit ja tällä haavaa viimeiset ns,. yhteishaulla sisääntulleet laborantit valmistuivat. Todistuksen sai nyt noin 90 muutakin ammattiin valmistunutta. Kaiken kaikkiaan syksyn aikana valmistuneita on ollut lähes 130.

Julkaistu ti 28 marras, 2017 12:29
Suomalainen ruokakulttuuri on tänä päivänä sekoitus perinteistä suomalaista ruokaa, johon on lisätty eri kulttuurien ja eri maiden ruokia ja tapoja. Koulutussarja kattaa suomalaisen ruokakulttuurin aina sen historiasta tähän päivään, kausituotteista luomuun sekä tietysti suomalaisen tapakulttuurin, jossa kouluttajana itseoikeutetusti Kaarina Suonperä.

Julkaistu ti 28 marras, 2017 12:22
Tervetuloa nauttimaan suomalaisista perinteisistä ruuista Pikkukokkiin. Vietämme Suomi 100 -lounasviikkoa aina 1.12. asti. Tervetuloa!

Julkaistu pe 24 marras, 2017 14:32
Torstaina vietettiin Utinkatu 44:n auditoriossa Hyvät tyypit, parhaat tiimit -hankkeen päätötilaisuutta lähes täydessä auditoriossa. Paikalle oli saapunut runsaasti kehittämisehankkeeseen osallistuneita. Parisataa kaupungin puhtauspalvelujen henkilöstön edustajaa on läpikäynyt mittavan koulutuksen ja sen verran tärkeästä asiasta on ollut kyse, että tilaisuutta kunnioittivat läsnäolollaan myös kaupungin valtuuston puheenjohtaja Jouko Leppänen ja tekninen johtaja Hannu Tylli. Myös alan lehtien median edustajia oli lehterillä kuulemassa hyvistä tuloksista hankkeen tiimoilta.

Julkaistu ke 22 marras, 2017 10:43
KSAOn opiskelijoille on järjestetty valokuvakilpailu, jossa teemana on ”Tulevaisuuden ammattilaisuus”. Minkälaista on tulevaisuuden Suomalainen ammattilaisuus? Miltä näyttävät tulevaisuuden ammatit? entä minkälainen voisi olla tulevaisuuden KSAO? Kilpailuun osallistutaan lataamalla kilpailukuva Instagramiin. Osallistu 30.11.2017 klo 23.59 mennessä!

Julkaistu ma 20 marras, 2017 15:18
Hankkeen päätösseminaari järjestetään 23.11.2017 klo 13.00 -15.00 Kouvolan seudun ammattiopiston auditoriossa, Utinkatu 44-48, Kouvola. Tervetuloa tutustumaan hyviin tyyppeihin ja parhaisiin tiimeihin!

1 2 3 4 5 6 Seuraava