Ohjeita blogin kirjoittamisesta

Kun valintasi kv-topjaksolle vahvistuu, otat heti yhteyttä työssäoppimisen ohjaajasi. Ennen kuin lähdet ulkomaille on tärkeää, että tiedät tarkkaan ulkomaan top-jakson työssäoppimisen tavoitteet. Muista myös sopia ulkomaan jakson aikana toteutettavista ammattiosaamisen näytöistä työssäoppimisen ohjaajan kanssa. Ammattiosaamisen näytöt voidaan toteuttaa myös Suomessa.

Blogin perustaminen
Luo blogi johonkin haluamaasi blogialustaan. Suositeltavia blogialustoja ovat esimerkiksi Wordpress (www.wordpress.com), Blogger (www.blogspot.com) tai Tumbir (www.tumbir.com). Ilmoita blogisi osoite kv-vastaavallesi ja työssäoppimisen ohjaajallesi. Blogimerkintöjäsi käytetään myös arvioinnin apuna, joten ole huolellinen blogisi ylläpidossa.
 
Kansainvälisyysvastaavasi on ennen matkaasi varmistanut, että osaat käyttää blogia oikein. Voit myös halutessasi liittää valokuvia ja videoita blogiin sekä kirjoittaa sitä englanniksi.
 
Muista aina varmistaa, että sinulla on lupa julkaista henkilöiden nimi ja valokuva blogissa.
 
Terveiset ja yksityisluonteiset viestit omille lähiomaisille lähetetään henkilökohtaisten tekstiviestien ja sähköpostiviestin kautta, myös lyhyt puhelu silloin tällöin ajaa saman asian.