Henkilöstö kansainvälistymään

KSAOn henkilöstölle on tarjolla useita mahdollisuuksia osallistua kansainvälisyystoimintaan sekä Suomessa että ulkomailla. Suosituimpia ovat työpaikkajaksojen ohjaaminen, job-shadowing, opintomatkat yhdessä opiskelijoiden kanssa sekä työelämäjaksot. 

Oppilaitos osallistuu  moniin alakohtaisiin kansainvälisiin kehittämishankkeisiin, joiden avulla opettajat ja kouluttajat kehittävät oman alansa opetussuunnitelmia, työskentelymenetelmiä ja omaa ammatillista osaamistaan. 
 
Järjestämme myös lyhyempiä alakohtaisia opintomatkoja Venäjälle ja Pohjoismaihin. Matkoista tiedottavat kv-vastaavat ja kv-koordinaattori.
 
Tärkeä osa kansainvälisyystoimintaa on kotikansainvälisyys. Tule mukaan opastamaan tänne saapuvia opiskelijoita ja opetushenkilöstöä ja järjestämään vapaa-ajan ohjelmaa! Ota yhteyttä kv-vastaavaasi tai kv-koordinaattoriin!
 
Apurahat opettajille
KSAOn henkilöstöllä on mahdollisuus hakea myös William ja Ester Otsakorpi -säätiön apurahoja mm. täydennysopintoihin ja kansainvälisiin koulutustilaisuuksiin osallistumista varten. Virallinen hakulomake, löytyy osoitteesta: www.otsakorpi.com
 
Lisätietoja kv-koordinaattori Auli Haapajärvi, auli.haapajarvi@ksao.fi, 0206158809