Uutispalsta RSS- syöte

Julkaistu ti 19 helmi, 2019 13:08
KSAOn Kokki-17 ryhmäläisiä oli mukana viime viikolla pidetyillä Viinimessuilla. Messupaikkana oli Pato Areena Kuusankoskella. Opiskeluihin kuuluva juomien myynti oli tutkinnon osa, jota varsinaisesti oltiin suorittamassa. Opiskelijat olivat Gastropubi Betonyn apuna myös lipunmyynnissä, narikassa, lasipisteillä sekä muutenkin auttelivat tapahtuman aikana. Myös yksi aikuisopiskelijamme oli paikalla valmistamassa tapaksia.

Julkaistu ma 18 helmi, 2019 12:51
Myös tänä vuonna tanssittiin Wanhojen tansseja KSAOssa. Kolmisenkymmentä tanssijaa, joista noin puolet ksaolaisia yhdistelmäopiskelijoita, kävivät esittelemässä vanhoja tansseja ja upeita asujaan Utinkatu 85ssa ja Kauppakadulla. Myös Veturissa ehdittiin käydä viihdyttämässä kauppakeskuksen asiakkaita.

Julkaistu to 07 helmi, 2019 15:19
Ammattioppilaitosten Venäjä-verkosto, Kouvolan seudun ammattiopisto ja Kouvolan kaupunki yhdessä Pietarin koulutuskomitean kanssa järjestivät Ammatillisen koulutuksen Suomi-Venäjä -seminaarin KSAOn Utinkatu 85 toimipisteessä. Seminaarin aiheina olivat maiden ammatillisen koulutuksen viimeiset uudistukset ja yrittäjyyskasvatus. Paikalle oli saapunut kuutisenkymmentä henkilöä. Kouvolan kaupunkia edustamassa olivat apulaiskaupunginjohtaja Tuukka Forsell ja va.kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi. OPH:n puheenvuoron piti opetusneuvos Hanna Autere. Tilaisuudessa kuultiin myös useita venäläisten puheenvuoroja. Suomalaista työnantajanäkökulmaa tilaisuuteen toi Sanna Mäenpää Kymen seudun osuuskaupasta. KSAOlaiset luonnollisesti järjestävänä osapuolena pääsivät myös esille.

Julkaistu ti 05 helmi, 2019 15:25
Tänään 5.2.allekirjoitettiin Kouvolan seudun ammattiopiston ja KSAOn osaajat osuuskunnan välinen yhteistyösopimus. Sopimuksessa määritellään yhteiset pelisäännöt Kouvolan seudun ammattiopiston ja KSAOn osaajat osuuskunnan väliselle yhteistyölle, ja sen tarkoituksena on tukea opiskelijoiden ammatillisen osaamisen sekä yrittäjyysosaamisen kehittymistä heidän toimiessaan osuuskunnassa.

Julkaistu to 31 tammi, 2019 10:16
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (Xamk) ja Kouvolan seudun ammattiopisto (KSAO) allekirjoittivat kumppanuussopimuksen 30.1.2019. Yhteistyön tavoitteena on tuottaa osaavaa työvoimaa sekä tutkimus- ja kehittämispalveluita alueen elinkeinotoiminnan tarpeisiin.

Julkaistu ti 29 tammi, 2019 17:22
Hyvinvoinnin koulutusalalla Kuusankosken Kauppakadulla juotiin tällä viikolla täytekakkukahveja iloisissa tunnelmissa. Työvalmennuksen erikoisammattitutkinnon opiskelijat olivat koolla viimeistä kertaa monimuoto-opiskelujen merkeissä.

Julkaistu pe 25 tammi, 2019 08:52
Kaikkiaan kisaan lähti 13 joukkuetta, joista semifinaalien kauttaa finaaliin selvisi neljä joukkuetta. Näistä kaksi oli Kouvolasta. Viimeinen rasti osoittautuikin kuitenkin harvinaisen kinkkiseksi ja jännittävän kisan päätteeksi kaksi jatkoon Joensuuhun selvinnyttä löytyivät Joutsenosta ja Haminasta.

Julkaistu ke 23 tammi, 2019 16:47
KSAO Soteklinikka Hellissä järjestetään Työnhaun pikatreffit tiistaina 29.1. kello 10-13. Tapahtumaan on ilmoittautunut hyvinvointialojen työnantajia, jotka palkkaavat muun muassa lähihoitajia ja lastenohjaajia. Myös oppisopimuskoulutuksesta ja työssäoppimispaikoista voi kysellä. Työnantajat haastattelevat hakijoita paikan päällä noin vartin mittaisina pikahaastatteluina. Mukaan voi ottaa CV:n. Tapahtuma on avoin myös KSAOn ulkopuolisille työnhakijoille.Tervetuloa!

Julkaistu ke 23 tammi, 2019 14:49
Tänä vuonna aluekilpailussa on mukana 13 kolmen hengen joukkuetta Kaakkois-Suomen alueen kouluista. Kilpailuun on päässyt syksyllä pidettyjen paikalliskarsintojen kautta omien alueittensa parhaimmisto. Kilpailutehtävät vaativat hoksottimia, sorminäppäryyttä ja silmää sekä tietysti nopeutta. Kilpailutehtävät liittyvät ainakin osin erilaisiin ammattiopistoissa opiskeltaviin ammattialoihin. Kilpailussa ei tarvita erikoistaitoja eikä siihen tarvitse ennalta valmentautua. Ripaus leikkimieltä ja runsas annos mielenkiintoa eri ammatteihin riittää!

Julkaistu ma 21 tammi, 2019 14:51
KSAO järjestää Ammattien teltta -tapahtuman Kouvolan keskuspuistossa 22.1. klo 10-18. Tapahtumassa esitellään monipuolisesti KSAOn koulutustarjontaa niin teltassa kuin lavallakin. Päivän kohokohtana on Aleksanteri Hakanimen esiintyminen klo 15. Työelämän edustajien haastattelut ovat klo 12.10, 13.10 ja 14.10. Telttaalueella Keskuspuistossa tapahtuu myös paljon muuta mielenkiintoista. Tarjolla on rokkaa kaakolla höystettynä. Tervetuloa niin nuoret kuin aikuisetkin kaikenlaisista koulutuksista kiinnostuneet mukaan! Vapaa pääsy.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava