Hiusalan perustutkinnon suorittaneet aikuisopiskelijat työllistyivät hienosti!
Julkaistu ti 29 touko, 2018 13:22
Kuvassa ryhmästä valmistunut, nyt jo yrittäjänä Kouvolassa toimiva Pinja Viitanen avustamassa Valmentaja kuvauksissa. (kuva Valmentajan fb sivut)

Lähes kaikki näyttötutkintona hiusalan perustutkinnon suorittaneista aikuisopiskelijoista töihin heti!

Syksyllä 2016 hiusalan tutkintokoulutuksen aloittaneista 15:sta opiskelijasta on 13 työllistynyt valmistuttuaan välittömästi hiusalalle joko työntekijänä tai yrittäjänä. Opiskelijat ovat suorittaneet tutkinnot omaan henkilökohtaiseen tahtiinsa, viimeisimpien valmistuttua uuteen ammattiin nyt toukokuussa.

Opiskelijat ovat työllistyneet suunnalle Kouvola - Lappeenranta - Hamina - Kotka parturi - kampaamoihin, yksi ammattiin valmistunut tekee alan töitä paraikaa Mamma Mia musikaalin parissa sekä Lauri Maijalan tv-sarjan kuvauksissa. Kesällä hänet työllistää hiusten sekä maskeerausten parissa myös Savonlinnan oopperajuhlat.

Ryhmää ohjannut tutkintovastaava sekä vastuukouluttaja Katja Paavola on erittäin tyytyväinen tähän työllistymiseen.  Tämä on hiusalalla ennätyksellistä! Ryhmään oli hakijoita yli 60, joista onnistuneesti valittiin motivoituneimmat opiskelijat, yhteistyössä Paavolan, oppimisvalmentajana toimineen Olli Mustapään sekä työelämä - ja kehittämispalvelupäällikkö Marja Saranteen kanssa.

Paavolan mielestä yksi merkittävä syy opiskelijoiden tutkintokoulutuksen loppuun viemiseen sekä halulle työllistyä opiskelemalleen alalle, on heti koulutuksen alussa alkanut työpaikalla järjestettävä koulutus. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista oli heti alusta lähtien 3 lähiopetuspäivän lisäksi 2 päivää viikossa, näin opiskelijat pääsivät heti työelämään kiinni sekä seuraamaan ammattilaisia työssään ja ikään kuin ”kasvoivat kiinni” hiusalaan.

Onnittelut kaikille
ammattiin valmistuneille
sekä alalle työllistyneille!