Valmistuvia juhlittiin Utinkadulla 20.12.2017
Julkaistu ke 20 joulu, 2017 11:54
Veikko Niemi

Valmistujaisjuhlia vietettiin Utinkatu 44ssa keskiviikkona 20.12.

Jopa historialliseksi luonnehdittavassa valmistujaisjuhlassa käsikirjoitus oli mennyt melko uusiksi useiden sairastumistapausten johdosta. Koulutuspäällikkö Marja Sarante piti kuitenkin langat käsissään tuttuun osaavaan tapaansa. Tilaisuuden avaamaan ja rehtorin tervehdyksen paikalle tuomaan oli tullut koulutuspäällikö Tapani Ranta. Kaupungin tervehdyksen toi asiakkuuspäällikkö Veikko Niemi.

Puheessaan Veikko Niemi monien muiden aiheiden lisäksi valoi uskoa tällä hetkellä kirkkaammalta näyttävään tulevaisuuteen. Positiivisuuden vire näkyy koko maassa ja sitä kautta myös meillä täällä Kymenlaaksossa.

Juhlasta historiallisen teki se, että  ensimmäiset kosmetologit ja tällä haavaa viimeiset ns. yhteishaulla sisääntulleet laborantit valmistuivat. Todistuksen sai tilaisuudessa noin 90 ammattiin valmistunutta. Kaiken kaikkiaan syksyn aikana valmistuneita on ollut lähes 130.

Todistustenjaon ja lähihoitajien lupauksen lisäksi tilaisuudessa kuultiin myös musiikkiesityksiä ja lopuksi laulettiin yhteislauluna tilaisuuden luonteeseen  ja Joulun aikaan niin hyvin sopiva laulu "Arkihuolesi kaikki heitä".

Onnittelut kaikille valmistuneille!

Tapani Ranta ja Veikko Niemi