Uutispalsta

Kokkiopiskelijat mukana Viinimessuilla Pato Klubilla viime viikolla
Julkaistu ti 19 helmi, 2019 13:08
KSAOn Kokki-17 ryhmäläisiä oli mukana viime viikolla pidetyillä Viinimessuilla. Messupaikkana oli Pato Areena Kuusankoskella. Opiskeluihin kuuluva juomien myynti oli tutkinnon osa, jota varsinaisesti oltiin suorittamassa. Opiskelijat olivat Gastropubi Betonyn apuna myös lipunmyynnissä, narikassa, lasipisteillä sekä muutenkin auttelivat tapahtuman aikana. Myös yksi aikuisopiskelijamme oli paikalla valmistamassa tapaksia.
Lue lisää

Helmat heiluivat myös KSAOssa!
Julkaistu ma 18 helmi, 2019 12:51
Myös tänä vuonna tanssittiin Wanhojen tansseja KSAOssa. Kolmisenkymmentä tanssijaa, joista noin puolet ksaolaisia yhdistelmäopiskelijoita, kävivät esittelemässä vanhoja tansseja ja upeita asujaan Utinkatu 85ssa ja Kauppakadulla. Myös Veturissa ehdittiin käydä viihdyttämässä kauppakeskuksen asiakkaita.
Lue lisää

Venäjäseminaari järjestettiin torstaina 7.2. Utinkatu 85 toimipisteessä
Julkaistu to 07 helmi, 2019 15:19
Ammattioppilaitosten Venäjä-verkosto, Kouvolan seudun ammattiopisto ja Kouvolan kaupunki yhdessä Pietarin koulutuskomitean kanssa järjestivät Ammatillisen koulutuksen Suomi-Venäjä -seminaarin KSAOn Utinkatu 85 toimipisteessä. Seminaarin aiheina olivat maiden ammatillisen koulutuksen viimeiset uudistukset ja yrittäjyyskasvatus. Paikalle oli saapunut kuutisenkymmentä henkilöä. Kouvolan kaupunkia edustamassa olivat apulaiskaupunginjohtaja Tuukka Forsell ja va.kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi. OPH:n puheenvuoron piti opetusneuvos Hanna Autere. Tilaisuudessa kuultiin myös useita venäläisten puheenvuoroja. Suomalaista työnantajanäkökulmaa tilaisuuteen toi Sanna Mäenpää Kymen seudun osuuskaupasta. KSAOlaiset luonnollisesti järjestävänä osapuolena pääsivät myös esille.
Lue lisää

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava

Graafinen versio