Taitajafinaaliin Lahteen selvisi jälleen uusia kilpailijoita KSAO:sta
Julkaistu ma 20 tammi, 2014 09:39
Hanna Vainio ja Julia Eriksson

Lahdessa huhtikuussa pidettäviin Taitajakisojen finaaliin selvisi jälleen uusia kilpailijoita KSAO:n opiskelijoista

Kokki- sekä elektroniikka-asentajaopiskelijoitamme selvisi semifinaaleista Taitaja-finaaleihin Lahteen. Hotelli-, ravintola- ja cateringalaa kolmatta vuotta opiskelevat Hanna Vainio ja Julia Eriksson kilpailivat viime viikolla Riihimäellä ja selvittivät tiensä finaaleihin.  Kolmannelle sijalle sijoittuivat lisäksi toisen vuoden opiskelijat Anni Perätalo ja Henna Sirjonen.
Salossa puolestaan mittelivät taitojaan tieto- ja tietoliikennetekniikkaa opiskelevat Eetu Koskelainen ja Mikko Suoknuuti, jotka hekin raivasivat tiensä Lahteen finaaleihin. Viimeiset semifinaalit käydään kuun vaihteessa, jolloin selviää ketkä kaikki KSAO:sta edustavat oppilaitostamme Lahdessa huhtikuussa pidettävissä finaaleissa.

Myös Joensuussa kilpailtiin viime viikolla. Ravintolakokki-sarjassa 3. sijalle ylsi Iida Virtanen ollen varasijalla finaaliin. Benjamin Colliander sijoittui 6. sijalle.

Onnittelut kaikille!

 

Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma
Taitaja2014 Lahdessa 8.-10.4.2014 

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma, jonka ytimen muodostaa nuorten ammattitaidon SM-kilpailu. Taitaja2014 järjestetään Lahden Messukeskuksessa, ja sen kilpailuihin osallistuu yhteensä noin 400 opiskelijaa. Suomenmestaruuksista kilpaillaan 44 ammattialalla. Tapahtumaan kuuluvat myös TaitajaPLUS-ammattitaitokisa erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille ja kädentaitojen joukkuekisa Taitaja9 peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille.

Eetu Koskelainen
Mikko Suoknuuti