BioSampo Frees -koulutushanke nytkähti eteenpäin
Afrikkalainen Pre-training -ryhmä saapui BioSampoon
Julkaistu ma 04 marras, 2013 08:44

BioSampo Frees aloitti maanantaina 4. marraskuuta kolmeviikkoisen koulutuksen afrikkalaiselle Pre-training -ryhmälle. Toimenpiteellä tähdätään BioSampo Frees -hankkeen tavoitteena olevan vientikoulutushankkeen käynnistämiseen.

Koulutus on nyt kestänyt viikon ja länsiafrikkalainen ryhmä on erittäin motivoitunut. He pitävät BioSampo vientikoulutussysteemin toimintamallia ja tavoitteita edistyksellisenä tapana kehittää koulutusta Afrikassa ja käynnistää BioSampo vientikoulutustoiminta myös Ghanassa.

Nyt kun ensimmäinen viikko on takana ja seuraavilla viikoilla annettava koulutus tulee olemaan käytännönläheistä polttonaineen valmistusta ja sähkön tuottamista.

 

FREES Technology on osa Biosammon vientikouluhankekokonaisuutta, jonka päähanke on Biosampo – FREES. Vientikouluhankkeiden päätavoitteena on kehittää laadukas koulutustyökalusto vientikoulutustoiminnan tarpeisiin. Hanke kehittää ja laajentaa Biosampo koulutus- ja tutkimuskeskuksen prosesseja ja teknologioita ekotehokkaaksi kokonaisuudeksi.