KSAO:n oppilaskunta piti tiedotustilaisuuden
KSAO´s ry värväsi uusia aktiiveja joukkoonsa
Julkaistu pe 11 loka, 2013 10:57

Kouvolan seudun ammattiopiston opiskelijakunta KSAO´s ry:n päätehtävänä on opiskelijoiden etujen valvominen. Lisäksi se valitsee opiskelijaedustjat ammattiopiston hallintoelimiin ja järjestää erilaisia tapahtumia sekä tempauksia. Viime maanantaina  7.10. KSAO´s ry järjesti tiedotustilaisuuden, jonka tarkoituksena oli paitsi värvätä mahdollsia uusia aktiiveja joukkoonsa myös muistuttaa olemassaolostaan.

Lyhyessä tilausuudessa KSAO´s ry:n puheenjohtaja Teemu Kokkonen ja jäsen Jenna Turunen kertoivat yhdistyksen toiminnasta usemmalle salilliselle opiskelijoita. Vaikka tilaiusuudessa ollut uusien jäsenanomusten nimilista halukkaille ei täyttynytkään, niin tilaisuus valotti kuulijoille yhdistyksen toiminnan merkitystä. Teemu ja Jenna kannustivat opiskelijoita ottamaan rohkeasti yhteyttä heihin, jos jatkossa tuntisivat tarvetta osallistua toimintaan tai muissakin askarruttavissa asioissa nykäisemään hihansta ja pyytämään neuvoa tms.

Yhteydenotot:
Teemu.Kokkonen.student(at)ksao.fi tai Jenna.Turunen.student(at)ksao.fi
Myös opiskelijkunnan postilaatikkoon (2.krs hallintokäytävällä ruokalan päädyssä) voi jättää viestejä. Facebookin ja Twitterin kautta lähestymminen on myös mahdollista. Ja tietysti face2face :)
 

Teemu Kokkonen ja Jenna Turunen