Stailaajaopiskelijat nuorten itsetuntoa kohentamassa
Projekti huipentui näytökseen Hansakeskuksessa perjantaina 5.4.
Julkaistu ti 02 huhti, 2013 09:35

Stailaajaopiskelijat nuorten itsetuntoa kohentamassa
Projekti huipentui näytökseen Hansakeskuksessa 5.4.

Kouvolassa on meneillään nuorten itsetunto-ongelmiin pureutuva projekti, jossa itsetuntoa yritetään nostaa ulkonäön kautta. Kouvolan seudun ammattiopiston stailaajaopiskelijat yhdessä Kouvolan Urheilupuiston koulun oppilaiden kanssa ovat jo parisen kuukautta kokoontuneet pohtimaan ulkonäön merkitystä itsetunnon tekijänä. Tarkoitus on,e ttä mukana olevat nuoret saavat tämän kokemuksen kautta mahdollisuuden löytää luottamuksen itseensä - ei sovittaa heitä vaan tiettyyn kauneusihannemuottiin.

Stailausalan opiskelijoilla, jotka opiskelevat ohjaustoimintaa ja muotisailausta, on kullakin oma malli, jota he meikkaavat, kampaavat, pukevat, kuvaavat ja ohjaavat kuvauksissa. Otoksista on tarkoitus rakentaa nuorille myös eräänlaiset mallikansiot.  Stylisti saavat projektin kautta kokemusta näytöksen järjestämisestä ja nuoren mallin ohjaamisesta.

Projektin huipentui muotinäytökseen Hansakeskuksessa perjantaina 5.4. klo 17-20 pidetyssä Majakka-Gaalassa. Illan aikana oli runsaasti monenlaista ja mielenkiintoista ohjelmaa.