Remontointi edennyt vauhdilla
Utinkatu 85:ssä harjannostajaiset
Julkaistu pe 08 helmi, 2013 11:09

Utinkatu 85:een valmistuviin uusiin tiloihin päästään näillä näkymin siirtymään osin jo tämän lukuvuoden loppupuolella ja syksyllä viimeistään, jolloin sinne siirtyy lähes koko kulttuurialan koulutus.

Harjannostajaisissa torstaina riitti puhetta ja esityksiä. Itseään ääniakrobaatiksi ja imitaattoriksi tituleeraava Heikki Hilander vastasi tilaisuuden kevyestä annista, vaikkakaan ei toimialajohtaja Timo Oksanenkaan avauspuheenvuorossaan jäänyt pekkaa pahemmaksi. Rakennuspaikalta löydetyn "muinaisen" perustuskirjan vuodelta 1965 sekä sen aikaisen Kouvolan Sanomien sisällön lukeminen oli ratkiriemukasta kuultavaa. Vastapainoksi koulutuspäällikkö Tapani Ranta tarjosi kuulijoille tiiviin paketin rakennusprojektin vaiheista ja tulevista käyttösuunnitelmista. Eri tahoille osoitettujen kiitosten jälkeen hän sanoi jättävänsä varsinaisen rakennuksen historiakatsauksen avajaisiin. 

Myös urakoitsijalle oli luonnollisesti annettu puheenvuoro ja sen käytti Lemminkäinen Talo Oy:n korjausrakentamisen johtaja Tommi Pilli.

Nyt harjakaisia viettäneiden rakennusten peruskorjaus tulee maksamaan noin 11 miljoonaa euroa mutta antaa valmistuttuaan turvalliset ja asianmukaiset oppimisympäristöt reilulle 400 opiskelijalle ja noin 50 henkilökuntaan kuuluvalle.

Rakennuttajien edustajia
Rakennuttajien pöydässä ainakin oltiin tyytyväisiä
Sisäänkäynti
Vanerilevyt saavat vielä tässä vaiheessa pitää oven virkaa.
Peruskirjan lukeminen
Toimialajohtaja Timo Oksanen luki rakennuksilta löydettyä perustuskirjaa vuodelta 1965
Koulutuspäällikkö Tapani Ranta
Koulutuspäällikkö Tapani Ranta kertoi rakennusprojektin etenemisestä ja tulevista käyttötarkoituksista
Urakoitsijan puheenvuoro
Korjausrakentamisen johtaja Tommi Pilli Lemminkäinen Talo Oy:stä toi urakoitsijan tervehdyksen tilaisuuteen
Ääniakrobaatti ja imitaattori
Tilaisuuden viihdyttämisestä vastasi hauska Heikki Hilander, jonka koko kansa paremmin muistaa televisiossa pyörineestä Itsevaltiaat-sarjasta.