KSAO LVI-alan parhaimmistoa
Julkaistu ke 13 helmi, 2008 13:12

KSAO on valittu vuoden 2007 kolmanneksi parhaaksi LVI-alan koulutusta antavaksi oppilaitokseksi. Talotekniikka-alan (LVI) Vuoden oppilaitos -tittelin vei Koulutuskeskus Salpaus Lahdesta ja kakkonen oli Porin ammattiopisto. Kolme parasta oppilaitosta on nostettu esiin 2000-luvulla kuutena vuotena. Paras LVI-oppilaitos valittiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, jolloin voittajaksi selviytyi Kouvolan seudun oppimiskeskus, nykyinen ammattiopisto. KSAO on ensimmäinen 42:sta talotekniikka-alan koulutusta järjestävästä oppilaitoksesta, joka palkitaan toiseen kertaan.

Valinnat tekee Talotekniikka-alan koulutustoimikunta. Valintakritee­reinä ovat mm. opiskelijamäärät/eronneisuus, valmistuneiden opiskelijoiden määrä, ensisijaiset pyrkijät, yhteistyö työelämän kanssa ja opiskelijarekrytointi. Lisäksi vaikuttavat LVI-opettajien toiminta (valtakunnallisesti) ja hyvä maine talotekniikan oppilaitoksena -  Kouvolan talotekniikan osastoa pidetään erittäin hyvänä tutustumiskohtee­na.
Koulujen palkitsemistilaisuus on keväällä 2008 Taitaja-kilpailujen yhteydessä Espoossa. Voittajan stipendin rahoittavat Rakennusliitto ja LVI-Tekniset Urakoitsijat.