RAK 2008 11.-13.4. Kouvolan jäähallissa
KSAO mukana RAK-messuilla
Julkaistu ti 01 huhti, 2008 12:01
KIRA-yhteisosaston suunnitelma, jonka takana ovat kulttuurin messu- ja näyttelyrakennuksen opiskelijat Reetta Ikäläinen, Tiina Hietanen ja Jemina Lugora sekä opettaja Outi Pöysä.
Tiina ja Jemina ovat jo konkareita messuhommissa. Tässä ollaan Lahden Nextep-messujen osaston valojen laitossa tammikuussa.

RAK 2008 messut pidetään Kouvolan jäähallilla 11.-13.4. KSAO on mukana "KIRA-torilla", rakennusalan yhteisosastolla jäähallin pikkujäällä. Kulttuurin messu- ja näyttelyrakennuksen opiskelijat Reetta Ikäläinen, Tiina Hietanen ja Jemina Lugora ovat suunnitelleet koko yhteisosaston ilmeen ja rakenteet opettajansa Outi Pöysän johdolla. Kuusankosken talonrakennuksen opiskelijat toteuttavat KSAO:n oman osaston opettaja Juhani Saarikon ohjauksessa. Osastolla nähdään työnäytöksinä kipsilevyn asennusta, panelointia ja laatoitusta.

Perjantaina 11.4. messuille on kutsuttu noin 900 8-luokkalaista lähikunnista tutustumaan messuihin ja etenkin rakennusalaan. KSAO esittelee osastollaan talon- ja maarakennuksen, LVI- ja sähköalan  sekä kulttuurin opiskelumahdollisuuksia.

KIRA-torilla esittäytyvät:  Rakennus- ja kiinteistöpalvelualan vetovoima ry, Rakennusliitto, SAK, Kymenlaakson Rakennus Oy, Rakennus-Varte Oy, Oka Oy, Rakennustoimisto Rasto Oy, Rakennusteollisuus ry, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Toimihenkilöunioni, Suomen siivoustekninen liitto,  SOL, KSAO, Kouvolan seudun ammatillinen aikuiskoulutuskeskus, Infra ry, EKAMI ja KYAMK.


Sisustusta, remontointia ja pihahommia

RAK-messutapahtuma kerää sisustajat, remontoijat ja rakentajat saman katon alle etsimään ideoita ja ratkaisuja kodin viihtyvyyden kohentamiseksi. RAK-messut järjestetään nyt jo 17. kerran.

Messuyleisöä hemmotellaan kahdella tapahtumalla yhtä aikaa - samaan aikaan alueella on Kesäpiha´08 piha- ja puutarhamessut.

Messuilla näet ja kuulet: asiantuntijaluentoja, työnäytöksiä, neuvontaa ja opastusta. Tutustu tarkemmin. www.kymenlaaksonmessut.fi/rak2008