SAKU ry:n lentopallomestaruudet ratkottiin Kouvolassa
KSAO:n tytöille kultaa
Julkaistu to 03 huhti, 2008 11:57
KSAO:n tyttöjoukkue iski hienosti kultaa.
KSAO:n sekajoukkue (edessä) taisteli pronssille. Alkulohkon ottelussa oli taivuttava kultaa voittaneen Salon edessä.

KSAO:n tyttöjen lentopallojoukkue voitti kultaa SAKU ry:n mestaruusturnauksessa.  Voittoisassa joukkueessa pelasivat  Kiira Tikka (joukkueen kapteeni), Anni Romo, Aino Viitanen, Taru Aarnivirta, Salla Ruokola, Milla Ojanen, Soili Talja, Heidi Koljonen ja Maria Muhli. Poikien mestaruus matkasi Ouluun ja sekajoukkueen ykköspallin valtasi Salon joukkue. KSAO:n sekajoukkue täydensi menestystä pronssimitaleilla.

”Pelit menivät hienosti ja henkinen finaali pelattiin jo avausottelussa Seinäjokea
vastaan, joka osoittautui turnauksen kuluessa selkeästi paremmaksi kuin toisen lohkon joukkueista yksikään. Arvonta heitti Seinäjoen ja  Kouvolan samaan alkulohkoon niin lohkokakkosen oli tyytyminen pronssiin”, kertoo KSAO:n valmentaja ja turnauksen organisoinut liikunnanopettaja Jari Kähärä. ”Kahden yhteistreenin perusteella pelit menivät jopa yli odotusten. Ja kulta oli upea yllätys”, hän iloitsee. Joukkueen kapteeni, elimäkelälinen Kiira Tikka oli tyytyväinen joukkueensa tsemppihenkeen. Voitto finaaliottelussa tuli selkeästi kahdessa erässä.

Sekajoukkueelle pronssia

KSAO:n sekajoukkue nappasi tiukan taistelun jälkeen pronssimitalit. Joukkueessa pelasivat voittoisa tyttöjoukkue sekä Tommi Aalto, Marko Kolehmainen, Marko Ollikainen ja Tuukka Aaltonen. ”Harjoittelua sekajoukkueen kesken ei ollut ja se näkyi kyllä peleissä. Muutenkin sekajoukkueella pelaaminen vaatii harjoittelua paljon enemmän kuin selkeiden tyttö tai poikajoukkueiden yhteen hiominen”, Kähärä toteaa. Hieno saavutus siis pronssikin KSAO:laisilta. Onnittelut joukkueissa pelanneille.

Poikien sarjassa KSAO:lta ei tällä kertaa ollut joukkuetta.

Tulokset:
 

POJAT TYTÖT SEKASARJA
1.    Oulu
2.    PKKY
3.    Vammala
4.    Tavastia
5.    Kainuu
6.    Niittylahti
1.    Kouvola
2.    Kainuu
3.    Sedu
4.    Oulu
5.    PKKY
6.    Niittylahti
1.    Salo
2.    PKKY
3.    Kouvola
4.    Kainuu
5.    Oulu
6.    Niittylahti