Urheiluakatemia on hyvä juttu
Atte Siltala supermoton MM-kisaan
Julkaistu ke 14 syys, 2011 08:31

Kouvolan urheiluakatemiaan  kuuluva Atte Siltala on valittu supermoton MM-kisoihin Espanjaan. 1.-2.10. Alcanizaan. Hän ajaa alle 21-vuotiaiden joukkueessa, jossa ajavat Aten lisäksi Karhulan moottorikerhon Kalle Toronen ja HMK:n Jan Forsten.

”Atte on joukkueen nuorin. Kauden aikana kotimaan kilpailuissa hän ollut nopea aika-ajoissa kuin itse kilpailuissakin”, kertoo Kouvolan Urheiluakatemian johtaja Timo Pahkala. Supermoton lisäksi Atte harrastaa vapaapainia, jossa hän on alle 17-vuotiaiden suomenmestari viime vuodelta. Atte opiskelee Utinkadun toimipisteessä kolmatta vuotta ilmastointiasentajaksi. Paljon onnea Atelle huimaan koitokseen.

Urheiluakatemia kiinnostaa

Kiinnostus opiskelun ja huippu-urheilun yhdistämisestä on lisääntynyt viime vuosina Urheiluakatemian ansiosta. Akatemia tukee, kannustaa ja edistää kilpaurheilijoiden urakehitystä sekä siihen liittyvää fyysistä ja henkistä kasvua. Urheiluakatemia mahdollistaa yhteistyössä koulujen kanssa urheilijan harjoittelun osin koulupäivän aikana.KSAO:sta Urheiluakatemiassa on mukana 50 urheilijaa.

AMMATTIOPISTON MENESTYNEIMPIÄ AKATEMIAURHEILIJOITA

Atte Siltala, vapaapainin SM-kulta 2010 alle 17-v, supermoto MM-edustus syksyllä 2011
Aleksander Madsen, koripallo, poikien maaotteluedustuksia
Vili Sillanpää, vapaapainin SM-kulta,  alle 17-v EM-edustus kesällä 2011
Eero Sillanpää, vapaapainin SM-mitalisti, alle 17-v EM-edustus kesällä 2011
Taiju Koivula, kilpatanssi, SM-mitaleja ikäluokassaan

Lähde ja kuva: Kouvolan Urheiluakatemia