Täyttöaste 100 %
KSAO:n lukuvuosi käyntiin keskiviikkona
Julkaistu ma 09 elo, 2010 11:22
Ympäristönhoitajat opiskelevatAnjalassa. Koulutus alkaa KSAO:ssa nyt toista kertaa.

Kouvolan seudun ammattiopiston lukuvuosi käynnistyy keskiviikkona 11.8. täydellä volyymilla. Kesän täydennyshaku onnistui mainiosti ja vapaat paikat (ympäristönhoitaja, Anjala, suunnitteluassistentti, Liiketalous, prosessinhoitaja, Kuusankoski) täyttyivät hyvin. 32:ta vapaata opiskelupaikkaa haki 66 ensisijaista hakijaa. Yhteensä hakijoita heinäkuun haussa oli 184.

Täyttöaste 100%

Ammatillisen koulutuksen kiinnostus on kasvanut viime vuosina, niin myös Kouvolassa. KSAO:n täyttöaste on 100%. ”Ei voi olla muuta kuin iloinen ammatillisen koulutuksen vetovoiman kasvusta – eikä näköpiirissä ole muutosta”, uskoo johtava rehtori Timo Olli. ”Meillä on vireillä uusia avauksia tulevaisuudessa, joilla vastataan työelämän kysyntään ja yhteiskunnan muutoksiin. Ammatillinen koulutus elää ja kehittyy koko ajan”, Olli toteaa.

Lukuvuoden alkaessa ammatilliset opintonsa aloittaa tai niitä jatkaa noin 2400 perustutkinnon opiskelijaa, joiden lisäksi ammattiopistossa opiskelee runsaat 300 aikuisopiskelijaa. Uusina KSAO:ssa aloitetaan suunnitteluassistentin sekä ohjaustoiminnan artesaanin koulutukset.