Vielä muutamia paikkoja Ammattistartissa
Julkaistu to 21 elo, 2008 16:42
Kulttuurin toimipisteessä aloittanut Ammattistarttiryhmä tutustumispäivän tiimitehtävien parissa. Päivän teemana oli "Kädet taskussa ei pärjää".

Täydennyshaun myötä KSAO:n Ammattistartissa on vapautunut muutamia paikkoja sekä Kouvolan että Kuusankosken ryhmiin.

Jos sinulla ei ole vielä opiskelupaikkaa tule Ammattistarttiin ja tutustumaan ammatillisen koulutuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Opiskelu kestää yhden lukuvuoden.  Ammattistartti antaa ohjausta ammatin ja koulutusalan valinnassa.

Koulutuksessa tutustutaan eri ammatteihin ja eri alojen työpaikkoihin. Ammattistartin kautta saadaan valmiuksia aloittaa opiskelun ammatillisessa oppilaitoksessa. KSAO:n Ammattistarttia on kehitetty entistä enemmän käytäntöön painottuvaksi, sillä kokemusten perusteella tekemällä oppii parhaiten ja saa oikean kuvan kustakin alasta. Ammattistartin aikana voi suorittaa esimerkiksi tulityökortin, työturvallisuuskortin sekä ensiapukoulutuksen (EA1). Ammattistartti antaa myös kolme lisäpistettä yhteishakuun (suoritettava vähintään 20 opintoviikkoa) ja osa opinnoista voidaan lukea hyväksi ammattiopinnoissa.

Toimi nopeasti. Opiskelupaikkaa voivat hakea peruskoulunsa keväällä 2008 päättäneet sekä peruskoulunsa 1-3 vuotta sitten päättäneet. Hae 31.8.2008. mennessä. Hakulomake ohessa.


Lisätietoja nettisivuiltamme tai
opettaja Aliisa Karstinen p. 040 351 5591 tai aliisa.karstinen(a)ksao.fi


KOUVOLAN SEUDUN AMMATTIOPISTO
Ammattistartti
Viitakummuntie 2
45200 KOUVOLA
puh. (05) 370 3913