Goldwell-voitto KSAO:on
Julkaistu to 18 maalis, 2010 09:00
Menestyksekäs joukko: malli Petri Nurminen ja voittaja Oona Heiskala, Laura Selkee mallinsa Tiia Taavilan kera sekä Roosa Hannola ja malli Taina Rantalainen.
Värikilpailuissa leikkaus on tehty etukäteen. Kilpailussa on 2,5 tuntia aikaa värjätä kampaus ennakkoon lähetetyn kuvan mukaisesti. Puoli tuntia on varattu viimeistelyyn. Oonan voittoisa työ.
Lauran kakkospaikkaan oikeuttanut naisten värjäys, jossa on käytetty sekä lämpimiä että kylmiä värejä.
Roosan mallin tummassa tukassa sävyt näkyivät upeasti.

Viikonloppuna hiusalan SM-kilpailujen yhteydessä (Helsinki Hair Open)käydyssä valtakunnallisessa opiskelijoille suunnatussa Goldwell-värikilpailussa saatiin jälleen menestystä KSAO:on. Parturi-sarjassa vei voiton Oona Heiskala tiukan taiston jälkeen.

Oonan miesten värjäys rankattiin kilpailun voittajaksi päätuomarin äänellä. Tiukan vastuksen antoi tasapistein Keski-Uudenmaan ammattiopiston edustaja. Myös KSAO:n kampaaja-sarjan edustajat menestyivät hienosti. Laura Selkee sijoittui toiseksi ja Roosa Hannola neljänneksi. Kaikki KSAO:n kilpailijat opiskelevat kolmatta vuotta ammattiopistossa.

Molemmissa sarjoissa oli kuusi finalistia, jotka oli karsittu loppukilpailuun kuvien perusteella. KSAO on menestynyt Goldwell-värikilpailussa loistavasti. Viime vuonna KSAO:n tuli kaksi kaksoisvoittoa, vuonna 2008 kolmoisvoitto.

Oonan ja Lauran ensimmäinen kilpailu

Sekä Oona että Laura kilpailivat ensimmäistä kertaa hienolla menestyksellä. Ennen kilpailua jännitti, mutta lavalla se ei näkynyt. Voitosta huolimatta Oona ei ollut täysin tyytyväinen suoritukseensa: ”Kampauksen linja oli hyvä, Pete oli loistava malli ja väri onnistui hyvin. Viimeistelyssä olisi ollut kuitenkin parantamisen varaa. Föönaus ei onnistunut yhtä hyvin kuin harjoituksissa”, Oona harmitteli, vaikka iloitsee tiukan taiston kääntymistä hänen edukseen.

Laura oli täysin tyytyväinen kilpailusuoritukseensa. ”Kaikki meni nappiin, meikki onnistui ja mallini Tiia säteili niin, että hän kiinnitti kaikkien huomion”. Myös valmentaja Tarja Korjus oli tyytyväinen tyttöjen esityksiin. ”Lauran työllä lähdettiin tarkoituksella rikkomaan rajoja ja siinä yhdisteltiin kylmiä ja lämpimiä värejä”, Tarja kertoo. ”Kilpailun taso oli kova, ja selvästi noussut viime vuodestä”, hän summaa.

Ennen valmistumista tytöillä on edessään työssäoppimisjakso, sekä morsiuskampausten näytös Muodin Yössä huhtikuun lopulla. Muodin Yössä huhtikuun lopulla . Roosa kilpailee vielä kerran kuukauden kuluttua Oulun Taitaja-finaalissa, jossa hän puolustaa viimevuotista voittoaan.


Elina Salmiselle Kultakampa

Tarja Korjuksen valmennettava, MM-kultamitalisti Elina Salminen on palkittu Kultakammalla. Kultakampa on hiusalan ainoa tunnustuspalkinto, jonka myöntää vuosittain Pinni-lehti. Kultakampa on jaettu aiemmin 17 kertaa.

Elina Salminen, 19. voitti viime syksynä hiusmuotoilun arvostetuimman kultamitalin nuorten WorldSkills’issä Calgaryssä Kanadassa. Kultamitalin lisäksi Elina sai ykkössijan Suomen kaikkien eri kilpailualojen yhteispisteissä sekä toiseksi parhaat pisteet koko WorldSkills-kisajoukosta. Kisoihin otti osaa 900 kilpailijaa 51 maasta.

Esimerkillisestä ja innoittavasta kilpailusuorituksesta myönnetty Pinnin 18. Kultakampa-mainepalkinto 2009 luovutettiin hänelle Helsinki Hair Openissa 13. maaliskuuta.
 

Lähde ja lisätietoa Pinni-lehden nettisivuilta

 

Elina Salminen kukitettuna Kultakamman kera. Vieressä palkinnon luovuttanut Pinni-lehden päätoimittaja Rainer Nyman.
Parturi-sarjan voittaja Oona Heiskala (kesk.) palkintojen jaossa. Voittajat saivat rahapalkinnot, välinesalkut sekä tuotepalkintoja.