KSAO:n opiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat MLL:n kevättempauksen
Saippuakuplapäivä Kouvolassa
Julkaistu to 29 touko, 2008 11:14
Saippuakuplapäivä oli KSAO:n opiskelijoiden Ronja Saarisen (vas.) ja Laura Matikaisen idea.
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piirin kevätkampanjana toiminut Saippuakuplapäivä oli KSAO:n merkonomiopiskelijoiden suunnittelema ja toteuttama. Opiskelija Teemu Pajari sai kunnian pelleillä Pajatso-pellenä.

KSAO:n markkinoinnin ja asiakaspalvelun merkonomiopiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat Saippuakuplapäivän Kouvolan Manskilla ja Prismassa. Kyseessä oli Mannerheimin Lastensuojeluliiton kevätkampanja.
Saippuakuplapäivänä lapset saivat kasvomaalausta ja ilmapalloja, ja heitä viihdytti pelle Pajatso.
Opiskelijat myös pystyttivät Manskille myyntikojun. Kojussa myytiin MLL:n  tuotteita, jotka sopivat äideille ja isoäideille; olihan tapahtumapäivä äitienpäivän aatto.
Prismassa opiskelijatiimi myi teematuotteita ja keräsi rahaa MLL:lle lipaskeräyksellä. Kerätyillä varoilla tuetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton toiminaa.
Saippuakuplapäivä oli aurinkoinen ja suuri menestys. Lapset jonottivat kasvomaalaukseen ja ilmapalloja sekä juttelivat Pajatso-pellen kanssa. Keräyslippaisiin saatiin mojova summa ja tuotemyynti onnistui hyvin.
Tapahtumaan liittyi myös yrityksille suunnattu suoramainoskampanja, jonka tarkoituksena oli saada tukea MLL:n järjestämän tukioppilasleirin järjestämiseen. Leirille odotetaan noin 100 nuorta ja heidän ohjaajiaan. Leirin teemoina ovat koulukiusaamisen ehkäiseminen, nuoren tunnetilojen käsitteleminen, turvallinen nettikäyttäytyminen sekä nuoret ja päihteiden käyttö.

Hyväntekeväisyystapahtuma osana opintoja
KSAO:n tulevat merkonomit suunnittelivat ja toteuttivat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piirille kevätkampanjan osana markkinoinnin suunnittelun kurssia.
Opiskelijat suunnittelivat tiimeissä omat ehdotuksensa kampanjaksi, ja parhaat ehdotukset toteutettiin koko ryhmän voimin. Kampanja liittyi MLL:n valtakunnalliseen Kevätilo -kampanjaan.