Trendejä ja morsiuskampauksia
Näytökset kruunasivat kevään
Julkaistu ti 26 touko, 2009 10:36
Heli Joenpolven näkemys tulevaisuuden trendeistä.
Jatta Hartikaisen futurismiä.
Upeat morsiusparit lavalla.

Huhtikuun lopulla saatiin nauttia stylistien ja parturi-kampaajien upeasta näytöksestä, joka oli samalla myös ammattiosaamisen näyttö. Päivän teemoina olivat trendien luominen ja morsiusparit.


Trendien luominen on pitkällinen juttu

Tämänhetkiset muotitrendit on luotu useita vuosia sitten kansainvälisissä trenditoimistoissa. Trenditoimistot julkaisevat trendiennusteita. Oman visionsa tulevien vuosien trendeistä esittelivät KSAO:n valmistuvat stylistiopiskelijat. He olivat luoneet 13 erilaista kokonaisuutta, jotka koostuvat pukeutumisesta, hiuksista, meikistä, musiikista, Power-Point-esityksestä ja koreografiasta. Jokaisessa kokonaisuudessa näkyy koulussa opittu ja pohdinta tulevan trendin lähtökohdista.


Upeista upeimmat morsiuskampaukset

Näytöksen toisessa osuudessa lavalla nähtiin toinen toistaan upeampia morsiuspareja. Hiusalan kolmannen vuoden opiskelijat ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ammattiosaamisen näytön morsiusparin juhlakampauksista, ehostamisesta sekä parranajotaidosta. He vastasivat myös musiikin ja koreografian suunnittelusta

Ammattiosaamisen näytöt arvioivat hiusalan  opettajat Tarja Korjus  ja Helena Lahtinen, sekä työelämän edustaja  Heli Sjöblund Lehtomäen Hiuspisteestä.

 

Yhteistyössä oli mukana useita Kouvolan yrityksiä kuten Ajan Ommelt, SiruDesign, Ripsal, Dressmanni, Heimosen kenkä, Huvipaja ja Rosarium. Morsiusparien puvustuksesta vastasivat toisen vuoden stylistiopiskelijat. Tilan somistuksen ja cateringin hoitivat toisen vuoden parturikampaajaopiskelijat. Ammattiopiston sähköosasto vastasi näytöksen teknisestä toteutuksesta ja puuosasto lavan rakentamisesta.

Lisää kuvia kuvagalleriassa.

Salla Paitulan luomus tummalle morsiamelle.
Tanja Hintikaisen kampaus kesämorsiamelle.
Tyylikkään sileän kampauksen taituroi Sanna Hasu.
Pitkän hiuksen muhkean morsiuskampauksen tekijänä Minna Myllylä