LVI-alaa esille uusin metodein
Julkaistu to 22 elo, 2019 14:41

Tänään torstaina 22.8. klo 9-12 järjesti LVI osasto aloittaville putkiasentajaopiskelijoille uuden tavan lähestyä alaa ja sen tuntemusta. Paikalle oli pyydetty työelämän esittelijöitä kertomaan alasta ja sen tuomista vaatimuksista toimi työelämässä. Esittelykierroskset käytiin pienryhmissä rastityyppisesti. Jokaisella rastilla viivyttiin noin 15 minuuttia.

Esittelijöitä tapahtumassa oli Wickholmilta talotekniikasta puhumassa LVI alasta urakoinnin näkökulmasta työpäällikkö Mika Toikka ja palveluassistentti Jaana Kuusisto. Kouvolan putkityö Oy:stä oli LVI alasta huoltotöiden näkökulmasta puhumassa huoltotyönjohtaja Jere Luhio ja putkiasentaja Aleksi Pasi. Rakennusliitton jäsenyysasioista ja tuesta oli kertomassa Petri Hiltunen.

Luonnollisesti myös KSAOn omat jo kokeneemmat opiskelijat Joona Kuula ja Aaro Lustman saivat puheenvuoronsa ja he kertoivat alan työkokemuksistaan ja ulkomaan opiskelujaksoistaan sekä kilpailutoiminasta.

Tarjolla oli runsaat eväät opiskelijoille pasteijoineen ja munkkeineen, jonka jälkeen nautittiin elävästä musiikista. Musiikkipläjäyksestä vastasi Duo Manu ja Jyrki. Manu on KSAOn LVI osaston entisiä opiskelijoita.

TEFORMI-hankkeen tiimoilta Ismo Turve oli vielä haastattelemassa uusia opiskelijoita ja heidän tuntemuksiaan ja kokemuksiaan. Kommenttien perusteella päivän järjestelyt ja ohjelma koettiin hyväksi. Tällaista on varmaan sitten luvassa lisää.