Taitaja-9 paikalliskilpailussa osallistujia enemmän kuin vuosiin!
Julkaistu ke 28 marras, 2018 14:30
Kultamitalistit Team Midas Hirvelän koulu, Artturi Laakkonen, Veiko Rantala ja Fiia Espo.
Taitaja-9 paikalliskilpailut 27.11.2018. Jätti menestys!

Tiistaina pidetty kilpailu sai valtavan suosion peruskoululaisilta. Osallistuneita kilpailujoukkueita oli enemmän kuin moneen vuoteen, 14 joukkuetta. Mukana oli oppilaita koulusta josta aiemmin ei ole joukkueita mukana ollut. Kilpailu sisälsi roimasti uusia tehtäviä ja järjestelyt olivat kerrassaan onnistuneet.

Kilpailussa oli 11 tehtävää ja parhaiten tehtävät suorittivat joukkue Hirvelän koulusta 107 pisteellä. Toiseksi tuli joukkue Urheilupuiston koululta, jonka pistemäärä oli 102. Kolmanneksi sijoittui Hirvelän koulun toinen joukkue 95 pisteellä. Kaikki osallistuneet joukkueet suorittivat tehtävät hienolla asenteella ja jokainen osallistuja palkittiin muistopalkinnolla, lakupaketilla ja diplomilla. Mitalijoukkueet saivat lisäksi tavarapalkinnot ja kaksi joukkuetta etenivät aluekilpailuihin, jotka järjestetään UK44 .

Taitaja-9 mitalistit joukkueineen:

1. Team Midas Hirvelän koulu, Fiia Espo, Veiko Rantala ja Artturi Laakkonen

2. Team Tunarit, Urheilupuiston koulu, Sasu Hernesniemi, Veikka Puhalainen ja Milla Tiikkaja

3. Team Hirvelä, Hirvelän koulu, Elina Saarinen, Arttu Haimi ja Niko Ylitalo

Onnittelut vielä kerran voittajille ja kaikille osallistuneille!
Hopeajoukkue Team Tunarit, Urheilupuiston koulusta suorituksessaan. Milla Tiikkaja, Sasu Hernesniem ja Veikka Puhalainen.
Pronssimitalistit (Team Hirvelä, Hirvelän koulu)vielä jännittämässä ennen tulosten julkaisua. Arttu Haimi, Niko Ylitalo ja Elina Saarinen.