Haemme lentokoneasennuksen tuntiopettajia Uttiin!
Julkaistu pe 10 elo, 2018 14:11
Tuntiopettajaksi haetaan ammatillisen koulutuksen tuntevaa opettajia, joilla on yhteistyökykyä ja halua kehittää opetusta.

Lentokoneasennuksen tuntiopettajan työhön kuuluu mm. opetuksen ja opetusjärjestelyjen suunnittelu, opiskelijan edistymisen arviointi ja seuranta sekä erilaiset kehittämistehtävät.

Edellytämme opetettavien aineiden riittävää tuntemusta, EU-ilmailuasetuksen 1321/2014 tuntemusta,riittävää opetustekniikan ja -välineiden tuntemusta, hyvää englanninkielen taitoa sekä riittävää ilmailuenglannin hallintaa.
Lisäksi edellytämme Trafin vastuuhenkilötentin suorittamista tai mahdollisuutta suorittaa tentti mahdollisimman pian.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta sekä kykyä työskennellä eri-ikäisten opiskelijoiden kanssa. Arvostamme myös joustavuutta työjärjestelyjen suhteen sekä aikaisempaa opettajan kokemusta ja kykyä työskennellä yhteistyökumppaneiden ja opiskelijoiden kanssa. Huoltohenkilöstön lupakirja (lupakirjaluokat A/B1/B2/C) ja kokemus ilma-alusten voimalaitteista sekä tuntemus koulutusorganisaation vastuuhenkilön tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Ammattiopettajan kelpoisuus- ja pätevyysvaatimukset lentokoneasennukseen ovat:
1) Kelpoisuusvaatimukset asetuksen 986/1998 mukaiset tai valmius suorittaa opettajan pedagogiset opinnot kolmen (3) vuoden kuluessa. Myös muu soveltuva koulutus voidaan hyväksyä. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan muodollisesti epäpätevät ottaa huomioon.
2) Soveltuva teknillinen peruskoulutus tai tutkinto
3) Vähintään viiden (5) vuoden käytännön kokemus liikenteessä olevan ilma-aluksen huollosta.

Koeaika on 4 kuukautta.
Tehtävään valittujen on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

 

Hakeminen ja tarkemmat tiedot:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/kvl-20-447-18
Haku 26.8.2018 mennessä


Tiedustelut: puh. 020 615 8710, tatu.makela@ksao.fi tai tehtori Timo Olli puh. 020 615 8130