Ohjelmistotuotanto/pelialan tuntiopettajan paikka haussa nyt!
Julkaistu to 12 huhti, 2018 14:28

Tuntiopettaja, ohjelmistotuotanto/peliala

Kouvolan seudun ammattiopisto etsii vakituiseen virkaan ohjelmistotuotannon (peliala) opettajaa.

Tarjoamme innokkaan tiimin, modernin opetusympäristön, nykyaikaiset opetusmetodit, kansainvälisiä projekteja ja yhteistyötä sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön.
Palkkaus OVTES:n osio C:n 5 liite Kauppaoppilaitos mukaisesti.

Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, työkokemusta peli- tai ohjelmistoalalta, Unity-pelimoottorin ja C#-ohjelmointikielen osaamista, pelialan ja pelien monipuolista tuntemusta sekä intoa työssä kehittymiseen.

Haku 29.4.2018 mennessä.

Kelpoisuusvaatimukset: 986/1998 (1168/2010)

Hakeminen:
Huom!
Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/kvl-20-138-18

Virkaan valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Virkoja täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluihin kutsutuilta.

Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO on monialainen oppilaitos noin 86 000 asukkaan Kouvolassa - Kymijoen kaupungissa. Viidessä toimipisteessä opiskelee ammatillisessa peruskoulutuksessa noin 2100 opiskelijaa. KSAO tarjoaa myös ammatillista lisäkoulutusta ja toimii oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä.

 Tiedustelut: puh. 020 615 6217, mikko.puustelli@ksao.fi