KSAO ja Kouvolan seurakunta allekirjoittivat yhteistyösopimuksen
Julkaistu ke 14 helmi, 2018 09:26

Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO ja
Kouvolan seurakunta allekirjoittivat yhteistyösopimuksen

KSAO ja Kouvolan seurakunta allekirjoittivat yhteistyösopimuksen tiistaina 13.2.2018 Utinkadulla. Rehtori Timo Olli ja kirkkoherra Keijo Gärdström allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on edistää pitkäjänteisesti ammattiopistoyhteisön kokonaisvaltaista opiskelu- ja työhyvinvointia. Tavoitteena on edistää, kehittää sekä luoda uusia toimintatapoja, jotka tukevat KSAOlla opiskelevien ja työskentelevien hyvinvointia. KSAO ja Kouvolan seurakunta voivat hyödyntää toistensa asiantuntijuutta ja ammatillista osaamista opetus-, kasvatus- ja kehittämistyössään.

Yhteistyö toteutetaan KSAOn arvoja, käytäntöjä ja yleisiä toimintaperiaatteita kunnioittaen ja monikulttuurinen toimintaympäristö huomioiden ekumeenisella ja uskontodialogisella työotteella. Yhteistyössä noudatetaan uskonnonvapauslain ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon oppilaitosyhteistyön periaatteita. Työtä ohjaavat KSAOn työ- ja opiskeluhyvinvointisuunnitelmat.

Kouvolan seurakunta isännöi oppilaitosyhteistyötä koko Kouvolan seurakuntayhtymässä. Seurakunnan oppilaitos-yhteistyöstä vastaa ja sen käytännön toteutuksesta huolehtii oppilaitospappina toimiva seurakuntapastori Mikko Wirtanen. KSAOlla vastuuhenkilönä on opiskelijahuollosta vastaava koulutuspäällikkö Sari Metso.

Koulutuspäällikkö Sari Metso
Seurakuntapastori Mikko Wirtanen
Kirkkoherra Keijo Gärdström