HYVÄT TYYPIT PARHAAT TIIMIT – tiimityöllä tuloksekkaaseen ja tuottavaan toimintaan
Julkaistu to 08 kesä, 2017 13:15

Kouvolan kaupungin Puhtauspalvelun palveluyksikössä on alkanut HYVÄT TYYPIT, PARHAAT TIIMIT -kehittämishanke, johon on saatu Työsuojelurahaston kehittämisavustuksen. Hankkeen toteutus tapahtuu tiimeittäin, ja alkuvaiheessa valmennettiin esimiehiä ja tiimivastaavia. Koko henkilöstö osallistuu tiimivalmennuksen työpajoihin vuoden 2017 aikana. Valmennuksen toteuttajana toimii KSAO Aikuisopisto.

Kehittämishankkeen aikana puhtauspalveluille laaditaan itseohjautuvien tiimien toimintamalli. Tavoitteena on, että koko henkilöstö ymmärtää itseohjautuvuus- ja tiimityötaitojen olevan perusta onnistuneelle tiimityölle, tuloksekkaalle ja tuottavalle toiminnalle sekä asiakkuuksien hoitamiselle. Tiimit hoitavat laajempia kokonaisuuksia ja niillä on enemmän itsenäisyyttä. Jatkossa hankkeessa syntyvä malli toimii myös uusien työntekijöiden perehdyttämisen välineenä. Hankkeella edistetään muutoksen läpiviemistä, henkilöstön toimintamallin mukaista osaamista sekä hyvinvointia.

HYVÄ TYÖ, REILU MEININKI on Kouvolan kaupungin henkilöstöohjelma; "Meillä on mahdollisuus menestyä, kun puhallamme yhteen hiileen ja sidomme voimavarat strategian mukaiseen toimintaan".