Frisbee-kiekkoja lennätettiin urheilupuistossa aurinkoisessa mutta kirpeässä kevätsäässä
Julkaistu ma 15 touko, 2017 13:37

Ilmainen Frisbeegolf-tapahtuma 17-25 vuotiaille keräsi perjantaina 12.5. Kouvolan Urheilupuiston frisbeegolfradalle mukavasti osallistujia. Jaossa olleet Intersport Kouvolan lahjoittamat frisbeegolfkiekot eivät varmasti pienentäneet osallistujamäärää. Sääkin oli aurinkoinen mutta lajiin sopivasti kirpakka.

Tilaisuuden järjestelyistä vastasivat Kouvolan ammattiopiston matkailulinjalaiset mutta mukana menossa oli myös Papulaari, Osaamo ja BusinessAkatemia ja OpsoDiili-hanke.

Ilmaiset fribee-kiekot kiinnostivat osallistujia mutta myös muu oheistoiminta ja tutustumispisteet vetivät väkeä! Intersport Kouvola ja Innova Europe halusivat olla mukana
liikuttamassa nuoria ja aktivoimassa nuorten liikuntaa ja olivat pahjoittaneet tapahtumaan jaettavaksi 200 kpl kiekkoja nuorten liikunnan lisäämiseksi ja edistämiseksi. Frisbeegolf onkin monipuolinen ja helppo tapa liikkua ulkona ja luonnossa. Iso kiitos myös paikalliselle kouvolalaiselle frisbeegolf-seuralle, joka antoi halukkaille opastusta lajin saloihin.